NL100 FR bluffcatching floater ellen
Ellen 17/14 TAF:3,3, TAfq: 63%, fold to flop cbet:22% riverAF: 62%
(wwsf: 58, wtsd 27) 450 hand
Elég agresszívan játszott, de spec note-om nem volt még róla.
PokerStars No-Limit Hold'em, $1.00 BB (6 handed) - PokerStars Converter Tool from FlopTurnRiver.com
UTG ($102.40)
Hero (MP) ($101.50)
CO ($100)
Button ($63.40)
SB ($100)
BB ($63.75)
Preflop: Hero is MP with J, A
1 fold, Hero bets $3, CO calls $3, 3 folds
Flop: ($7.50) 7, J, 3 (2 players)
Hero bets $4.50, CO calls $4.50
Turn: ($16.50) K (2 players)
Hero checks, CO bets $8, Hero calls $8
River: ($32.50) 8 (2 players)
Hero checks, CO bets $32, Hero ?
Nem az én limitem, de turn miért checkeltél? Nálam ez remek lap a 2. barrelre, airrel általában emelek tovább, pont ezért tenném ezt egy erős sd képes lappal is. Szerintem sok gyengébb lap van még a flop call után a rangebe, amivel callolhat esetleg turn. Szerintem amúgy elég faceup lesz a lapunk, talán ezt próbálja kicsavarni, bár ez a potbet lehet hogy valami monsterrel akarja hogy herocalloz. A mivel ennyire aggó, lehet callolnám.
Jav: Vagyis tetszik a turn check, mivel ennyire aggró kb mindennel megpróbálja majd kicsavarni a kezedből a potot, de akkor meg kötelező a river call. Ha jobb lapja van úgy sem dobja, de így meg nagyon sok mindennel emelhet Ő is, amit esetleg el dobna ha erősködnél.
ilyen aggró playa ellen elégszer leszünk jók, hogy jó legyen a call
Ellen 17/14 TAF:3,3, TAfq: 63%, fold to flop cbet:22% riverAF: 62%
(wwsf: 58, wtsd 27) 450 hand
hát akinek ekkora mintája van a HM-ben a ellenfelekről annak könnyű :D
remezun? :D
Nem az én limitem, de turn miért checkeltél? Nálam ez remek lap a 2. barrelre, airrel általában emelek tovább, pont ezért tenném ezt egy erős sd képes lappal is. Szerintem sok gyengébb lap van még a flop call után a rangebe, amivel callolhat esetleg turn. Szerintem amúgy elég faceup lesz a lapunk, talán ezt próbálja kicsavarni, bár ez a potbet lehet hogy valami monsterrel akarja hogy herocalloz. A mivel ennyire aggó, lehet callolnám.
Jav: Vagyis tetszik a turn check, mivel ennyire aggró kb mindennel megpróbálja majd kicsavarni a kezedből a potot, de akkor meg kötelező a river call. Ha jobb lapja van úgy sem dobja, de így meg nagyon sok mindennel emelhet Ő is, amit esetleg el dobna ha erősködnél.
Végül én is a callra szavaztam:
PokerStars No-Limit Hold'em, $1.00 BB (6 handed) - PokerStars Converter Tool from FlopTurnRiver.com
UTG ($102.40)
Hero (MP) ($101.50)
CO ($100)
Button ($63.40)
SB ($100)
BB ($63.75)
Preflop: Hero is MP with J, A
1 fold, Hero bets $3, CO calls $3, 3 folds
Flop: ($7.50) 7, J, 3 (2 players)
Hero bets $4.50, CO calls $4.50
Turn: ($16.50) K (2 players)
Hero checks, CO bets $8, Hero calls $8
River: ($32.50) 8 (2 players)
Hero checks, CO bets $32, Hero calls $32
Total pot: $96.50 | Rake: $3
Results:
Hero had J, A (one pair, Jacks).
CO had 2, 2 (one pair, twos).
Outcome: Hero won $93.50
az a poén, hogyha normálisan betel turnon és riveren is, akkor nem tudod megadni. a rossz betméreteknek köszönhetően jó call volt.