NL100 FR busted draw river bet?
No-Limit Hold'em, $1.00 BB (8 handed) - Hold'em Manager Converter Tool from FlopTurnRiver.com
CO ($122.05)
Button ($33.95)
SB ($42.05)
BB ($102.50)
UTG ($158.50)
UTG+1 ($80.15)
MP1 ($68.70)
Hero (MP2) ($160.60)
Preflop: Hero is MP2 with 8, 7
UTG bets $3, 2 folds, Hero calls $3, 4 folds
Flop: ($7.50) 9, 6, Q (2 players)
UTG bets $5, Hero raises $14, UTG calls $9
Turn: ($35.50) 7 (2 players)
UTG checks, Hero bets $19, UTG calls $19
River: ($73.50) Q (2 players)
UTG checks, Hero ?
Érdekelne a véleményetek az egész játékról. Jó-e a flop rr? Turn-ön kell a bet vagy jobb lett volna a check? Riveren ez nekünk jó lap egy betre vagy inkább adjuk fel, mert nem fog már dobni?
Az ellenfél statisztikáit mellékelem.
hero goes allin, szerintem tud dobni. Én 80% ba betenném 20 ba pedig checkelném. De még egyetlen leosztást sem játszottam nl100 on soha. :D Mondjuk ha BFD ra tesz lecallolhat TT el is.
ja az allin az tul overbet. betelnék szerintem egy 35-55 köztit valahol.
Showdown képest lapot miért akarsz blöffbe fordítani?
Totál szeméttel tetszene a river push, de itt amit eldobatsz annak a nagy részével szemben elől vagy... dámát vagy TT+ - t meg nem fog dobni úgysem a busted draw-k miatt
Riverig a játék egyébként szvsz tökéletes!
Riverig a játék egyébként szvsz tökéletes!
Riveren elég passzív, szerintem nem dobná el.
Showdown képest lapot miért akarsz blöffbe fordítani?
Totál szeméttel tetszene a river push, de itt amit eldobatsz annak a nagy részével szemben elől vagy... dámát vagy TT+ - t meg nem fog dobni úgysem a busted draw-k miatt
Ezen a turnön is meg fogja adni azokkal a lapokkal, amikkel flopon megadta a visszaemelésed. Ráadásul ha lejön a sorod, csak egy lapos lesz, és nem lesz kifizetve.
Én turn checkbackelnék, hogy lett sd értékem, riveren nem fog blöffből belenyitni, és nyugodtan checkbackelhetsz ász magasok meg TJ-k ellen.
amit én írtam az regek ellen lenne helytálló, ő meg a 25/15-el FR-en, nem tudom tegnap mit néztem megint el:)
turn nem tetszik a bet. Nagyon széles range-l lehettek mindketten, ha csekkeled turn sok scare card érkezhet river mindkettőtöknek, ami után furán néz ki a részéről a bet. ha drawkall játszott lehet megpróbál blöffölni, ha nem és érkeznek a draw lapok pedig, azért nem mer majd hívni, mert nálad lehet draw.
így hogy hívtad meg csekkelném mert nem egészültek ki a draw-k. és nehezen fog dobni jobbat, érték meg nem igazán van.