NL100 FR FD, lyuksor, 2. pár
No-Limit Hold'em, $1.00 BB (7 handed) - Hold'em Manager Converter Tool from FlopTurnRiver.com
Hero (MP2) ($107.15)
CO ($144.80) 75/6, 43% ftocbet, 0,9 aggr., 43% WTSD (54 hand)
Button ($100)
SB ($100)
BB ($101.25)
UTG ($132.60) 16/7, 61% ftocbet
MP1 ($350.40)
Preflop: Hero is MP2 with 8, 7
UTG calls $1, 1 fold, Hero bets $4.50, CO calls $4.50, 3 folds, UTG calls $3.50
Flop: ($15) 6, 8, 10 (3 players)
UTG checks, Hero bets $9, CO calls $9, 1 fold
Turn: ($33) 9 (2 players)
Hero bets $26, CO calls $26
River: ($85) A (2 players)
Hero ?
Két kérdésem van a partihoz:
1. Mi a véleményetek az eddigi játékról?
2. Mi legyen riveren? Előttem még 67,65$.
ch/f szerintem, mivel a co igazi slowplay magus, sor kiegészült, Axs top párt kapott, turn 2fdn megadhatott pikk fd-vel (JQs), Txs.
Nem tudom van-e értelme indukálni, vagy bízni abban, hogy egy check után talán betel. Lehet inkább betolnám.
ch/f szerintem, mivel a co igazi slowplay magus, sor kiegészült, Axs top párt kapott, turn 2fdn megadhatott pikk fd-vel (JQs), Txs.
Nem tudom van-e értelme indukálni, vagy bízni abban, hogy egy check után talán betel. Lehet inkább betolnám.
Sorunk van.
Sorunk van.
Overbetelned a potot??? Mit varunk mivel fog megadni? Mit akarunk dobatni? Bloffot akarunk eljatszani?
En bet/callolnek. A kerdes a bet merete szerintem. En nem hivnek bele 35-40-nel tobbet......azt meg talan megadja ket parral....ha flush-el ranktolja, az meg a jatek resze...
Nem tudsz overbetelni, mert potnál kevesebb van előtted. Tulajdonképpen azért tenném be, hogy blöfföt indukáljak. Sok rosszabbal megadhat.
Jogos! Nem szoroztam kettovel.....:-)))) Igy az all-inre szavazok en is.
A river passzal az az egyetlen egy bajom, hogy ugye a 2pár, set típusú lapokat többnyire mögém fogja checkolja, míg egy hívásra néha megadhat. Kérdés fog-e nálunk gyengébb lapokkal (amiket a hívásra dobna) többször blöffölni, mint amennyit az előbbi esetben vesztünk, mikor value-ról maradunk le. :)
A river passzal az az egyetlen egy bajom, hogy ugye a 2pár, set típusú lapokat többnyire mögém fogja checkolja, míg egy hívásra néha megadhat. Kérdés fog-e nálunk gyengébb lapokkal (amiket a hívásra dobna) többször blöffölni, mint amennyit az előbbi esetben vesztünk, mikor value-ról maradunk le. :)