Úgy látszik, hogy nem nagyon mozgatta meg eddig a fantáziátokat. Megint a folytatás:
Turn: ($61.50) 5 (3 players)
Hero checks, MP1 bets $15, 1 fold, Hero calls $15
River: ($91.50) 9 (2 players)
Hero checks, MP1 bets $45, Hero ?
Mennyire éri meg itt megadni?
Flop-on belehívott a 6way pot-ba, nem hinném, hogy olyan lapja van, ami egy sima top párt sem tud megverni. Szerintem eazy fold, gondolom turn-ön is csak a jó oddsz miatt call-oltál. Az eddigi line alapján nem hinném, hogy sd képes lapod van vele szemben. A set a leggyengébb lap, amit el tudok nála képzelni (bár azzal eléggé meredek ilyen kicsit hívni turn-ön).
Nekem nem tetszenek ezek a még pont megadható emelések, plusz nem valami izmos a lapod. Szerintem JQ van nála
riveren eldobnám... elég sok jobb lehet nála, amit ilyen érdekesen betel
t8 talán amit versz, mert azt hiszi 2 párja van :D ami igaz is... csak..... :D
river fold, csak az airt verjük, meg valami A9 szerű lapot, de hát ez elég sovány :(
titcarbá, A9-et nem verjük, az agyonver minket :D
river fold
Preflop fold. River fold.
Az egész nem nagyon tetszik. Végig jó az odds, de mire is? Ha javulunk nem fizetnek ki - vagy felezünk -, arról meg ne is beszéljünk, hogy simán lehet valakinél már most QJ.
Happy end
Itt a vége, fuss el véle :):
River: ($91.50) 9 (2 players)
Hero checks, MP1 bets $45, Hero calls $45
Total pot: $181.50
Results:
Hero had J, 10 (two pair, tens and nines).
MP1 had A, J (one pair, nines).
Outcome: Hero won $178.50
Ezek szerint nem volt túl jó megadás. Mondjuk kikértem az összes időmet és majdnem lejárt, amikor megadtam.
Akkor most leírom, hogy miért is döntöttem így: A statisztikái alapján (bár csak pár 100 hand) eléggé agresszív postflop. Szinte mindig cbetel és nyom second barelt is, de mutatással csak 33%-ban nyer, tehát joggal feltételezhettem, hogy sokat blöfföl az átlag játékosokhoz képest. A turn kis bet inkább egy biztonsági tétnek tűnt, hogy visszaemelésre dobni tudjon, a river 1/2 pot hívás meg tipikus Harrington blöff méret (elég 3-ból 1-szer nyerni...).
Azért tettem be ide, mert kíváncsi voltam, hogy ez a gondolatmenet esetleg másban is felmerül vagy nem jó úton járok és jobb lett volna előbb kiszállni.
Mindenesetre köszönöm mindenkinek a hozzászólásokat.
nice read
én csak kontárkodok, de azért leirom a véleményem, kéretik csak FYI jelleggel kezelni :)
én check-call-olnék 1 normál méretü betet, FE szerintem nem sok van, igy a donk-ot is kizárnám, mert ha arra jön az RR akkor nem állunk túl jól, overpár, set beteszi. c/r, nem tudom :/