ujra_kezdo
Válasz rusherninja kommentjére
2012. márc. 7. 16:42

-de ha tegyuk fel ak qq+ v jj+ra teszed akkor ezek kozul egyiket se fogja dobni a 4betre ilyen jatek utan sztem szoval pre berakod egy gyengebb range ellen + biztos nem fog jonni aszos flop ahol max 1 utcan c-czhatsz
illetve nem fog a fishreg setre huzni sqz potban
-sztem ha nagyon szar flop jon feladja pl amilyen most jott akval feladna szvsz

tökéletesen igazad van, és köszi a frankó választ !

Cream
Válasz BelaKecske kommentjére
2012. márc. 9. 16:59

pre call jó, de a 3betre tuti visszaraiselnék, vagy visszatolnám inkább. Bár nem tudom fr-en ez mennyire jó line, illetve, hogy mire tesznek ilyenkor.

floppon a pici donk és a c/r közül választanék: előbbihez mit szóltok?

Nekem tetszik a donk is kb a pot 40%-át emelném de jó a c/r is. Azt hiszem inkább a c/r-t választanám a húzók miatt.

Romsy
Válasz Cream kommentjére
2012. márc. 9. 17:05

egyértelmű donkbet 3way, air-rel (ami ált AK, vagy AQ.. hehe) nem fog button támadni és co-nak hiba lenne ingyen lapot adni, neki azért szélesebb a range-e a jó pre odds miatt. pl TJs, TT is könnyen meglehet (ahogy a setek is...)

75%-nyi potot betelnék, ennél kisebbnek nincs sok előnye.

ha valamelyik betolja akkor Torrentétől tudnék idézni:

[video=youtube;bCkK]bCkK[/video]

ja és nem backraise-elném én sem, ellenben pre 3betelném.

BelaKecske
Válasz Romsy kommentjére
2012. márc. 9. 17:36

Ha mar.nincs 3bet, backraise miert nem jo?

Romsy
Válasz BelaKecske kommentjére
2012. márc. 10. 15:27

Ha mar.nincs 3bet, backraise miert nem jo?

btn leírás alapján átlagnál jobb reg, ha ezeknél a stacksize-oknál és pozoknál kap ott egy backraise-t, akkor qq is aránylag easy fold neki.

want2push
Válasz Romsy kommentjére
2012. márc. 12. 10:20

Tényleg nem értem ezeket a preflop játékokat.

BelaKecske
Válasz Romsy kommentjére
2012. márc. 12. 10:35

btn leírás alapján átlagnál jobb reg, ha ezeknél a stacksize-oknál és pozoknál kap ott egy backraise-t, akkor qq is aránylag easy fold neki.

köszi, én is erre gondoltam, csak fogalmam sincs, hogy fr-en egy ilyen backraise milyen range-t szokott jelenteni.
annak örülök, h a donk jó ötlet volt.

Élő ügyfélszolgálat