NL100 FR river potbet megadható-e?
No-Limit Hold'em, $1.00 BB (9 handed) - Hold'em Manager Converter Tool from FlopTurnRiver.com
Hero (Button) ($167.80)
SB ($35)
BB ($132.15)
UTG ($445.90) 42/23, river aggr. 3.0, WTSD 34%, W$SD 33%, 112 hand
UTG+1 ($216.80)
MP1 ($125.90)
MP2 ($41.85)
MP3 ($100)
CO ($75)
Preflop: Hero is Button with 10, K
UTG calls $1, 5 folds, Hero calls $1, 1 fold, BB checks
Flop: ($3.50) J, Q, 7 (3 players)
BB checks, UTG bets $3.50, Hero calls $3.50, 1 fold
Turn: ($10.50) A (2 players)
UTG bets $10.50, Hero raises $26, UTG calls $15.50
River: ($62.50) 7 (2 players)
UTG bets $62.50, Hero ???
Az ellenfél egyértelműen fish, de nem a hiperagresszív fajta. Valószínűleg a turn visszaemelést elméreteztem, nagyobbnak kellett volna lennie. Ha már így jártam +EV-e a river potbet megadása a sorommal? Lesz-e nála elég sokszor rosszabb lap, hogy megérje nekünk?
Szerintem call. Tök zavaros a játéka. Ha flop setje van szerintem turnon már bevágta volna a stackjét. Backdoor flusht-re meg nem tudom tenni.
Flopon nem lenne célszerűbb visszaemelni?
Flopon nem lenne célszerűbb visszaemelni?
Szerintem call. Tök zavaros a játéka. Ha flop setje van szerintem turnon már bevágta volna a stackjét. Backdoor flusht-re meg nem tudom tenni.
Szerintem egyértelműen adható. Habár én nl10en játszom, de ismerem ezt az instant potbet line-t aggresszív fishtől, nálam simán call.
Qx-et teszek a kezébe.
Miért nem emeltél preflop buttonról egy limpelö fish ellene egy ennyi potenciállal bíró lappal? Ezt nem értem csak.
Amúgy a floppon calloznék én is float céljából, a turn viszont látva hogy nem adja fel, 3.5x-es raise, hátha vérszemet kap és bepakolja vmi draw-val, két párral stb.
ja a river meg "bazdmeg call" ha beteg backdoor flösse lett így jártunk, de nem dobható már.
Nayon full szaga van,esetleg QKs,eltudnám engedi,ha fish ha nem.
Kiváncsi vagyok a végére.
Te itt mit tennél a kezébe? Nyilván nem konkrét lapra gondolok.
A zavaros játéknak egy oka van, az egész csávó zavaros.