bojanika
2009. márc. 16. 21:40

NL100 FR - T7o, flop sor

$100.00 USD NL Texas Hold'em - Monday, March 16, 06:50:01 ET 2009
Table Bacolod (Real Money)
Seat 6 is the button
Seat 1: rico15fr ( $137.25 USD )
Seat 2: LA MASA ( $107.70 USD ) 268 hand 17/8 flop aggr: 4.8
Seat 3: essox15 ( $23.55 USD )
Seat 5: royal rat ( $140.75 USD )
Seat 6: GibbeHamp ( $97.50 USD )
Seat 7: jabba7805 ( $102.05 USD )
Seat 8: ratsvik ( $123.20 USD )
Seat 9: kairosz ( $99.65 USD )
Seat 10: BuyMeA_liver ( $23.85 USD )
ratsvik posts small blind [$0.50 USD].
kairosz posts big blind [$1.00 USD].
** Dealing down cards **
Dealt to kairosz [ :Ts::7d: ]
BuyMeA_liver folds
rico15fr folds
LA MASA calls [$1.00 USD]
essox15 folds
royal rat calls [$1.00 USD]
GibbeHamp folds
jabba7805 folds
ratsvik folds
kairosz checks
** Dealing Flop ** [ :6h::8d::9c: ]
kairosz bets [$3.50 USD]
LA MASA raises [$12.50 USD]
royal rat folds
kairosz: ????

Mit tegyünk?

technoinside
Válasz bojanika kommentjére
2009. márc. 16. 21:42

én 3betelném flopon mindenképp.
egy flop call után turn páros asztalon már nem olyan szívesen pakolom be a pénzt.

Bumbanas
Válasz technoinside kommentjére
2009. márc. 16. 21:52

A játéka alján J10 vagy set van nála. Mindkettővel van esélye, hogy túlhúzzon, ráadásul oop vagy, úgyhogy védeni kell a lapodat. Told rá! Ha csak "simán" 3betelsz az kb. 50$ lenne, ha adja, akkor any turnre be kell tenned a maradékot, inkább most legyen bent minden. Még az az előnyöd is lenne belőle, hogy dobatás szaga lenne a dolognak, így simán adhatja rosszabb lappal.

audiosultan
Válasz technoinside kommentjére
2009. márc. 16. 21:53

én itt csak callolnék, és turnon is inkább rábíznám a kezdeményezést, ha már ennyire belejött az agresszióba. eddig ez nem egy veszélyes board, nem érdemes tovább emelni, egy-két dolgot egyszerűen hagyni kell néha leesni. mármint úgy értem, nem lehet állandóan úgy megjátszani a floppolt monstereket, hogy mindig idegbajosan, hogy ki fog, hogyan túlhúzni stb. szvsz ha szettje van, akkor akármekkorát emelsz vissza, akkor is jönni fog, és ha túlhúz mégtöbbet vesztünk.. turnon elég a value city beizzítása. nagyon ritkán slowplayezek, de ez egy olyan pillanat, amikor minden adott hozzá. persze turn-board párosodás nem egy kedvencem nekem se, de nem lehet mindig idegbajosan/paranoiásan hozzáállni

technoinside
Válasz audiosultan kommentjére
2009. márc. 16. 22:01

A játéka alján J10 vagy set van nála. > a JT-t szerintem 1M$-ér se hinnénk el.

BaLa
2009. márc. 16. 22:02

Elég sok rossz turn jöhet (+oop vagy), szóval raise 35-ig.

Bumbanas
2009. márc. 16. 22:09

Ez nem a paranoiáról szól. Erőt mutattunk flopon, amire ránk emelt, tehát nagyon erősnek érzi a lapját. Itt még simán be lehet tetetni vele a pénzét, turnön már jöhet olyan lap ami ijesztő neki és dob. Ha itt megadsz, akkor mit teszel turnön? Checkkelsz, hadd jöjjön? Vagy belehívsz hátha megint rád emel? Ez nem egy mániákus a statjai alapján, átlátszó lesz bármit csinálsz. Másrészt ilyen slowplay-ekből születnek a legszebb bad beat sztorik.
Még egy indok ami eszembe jutott. Ha itt nem tolod rá, akkor szerinted milyen FE-d lesz később, amikor tényleg csak egy húzóval tolod? A tuti lappal ugyanolyan agresszívnak kell lenni, mint a húzóval ha azt akarod, hogy tekintélyed legyen.

Tibibacsi
Válasz Bumbanas kommentjére
2009. márc. 17. 1:59

Reraise mindenképp, pozícióból a call is szóba jöhetne, így nem.

Bumbanas
Válasz Tibibacsi kommentjére
2009. márc. 17. 8:34

Egy "normál" visszaemeléssel csak egy gondom van. Ha most emelünk 35$-ig és az ellen megadja, akkor a pot 73$ lesz, nálunk marad 63$. Mit csinálunk turn-ön? Bármilyen lapra betesszük? Ott mivel fogja megadni amivel flopon nem? Esetleg flop 3bet után elé checkkelünk, hátha ő se emel és riveren túlhúz ingyen?

bihaimo
Válasz Bumbanas kommentjére
2009. márc. 17. 8:38

Bumbanas-sal értek egyet most pakoljuk be az összes pénzt.

Élő ügyfélszolgálat