nl100 FR turn szett csúnya boardon
Mindössze visszaigazolást szeretnék kapni azt illetően, hogy ebben a handben az általam felmerült lehetőségek közül szinte mindegyik hasonló EV hosszútávon.
Ami szerintem lehetséges:
-kis betsize-al bet/fold,
-bet/call (ha raisel),
-bet-bet (ha turnon csak callol és a river nem pikk)
-ch/back és ha turn nem pikk callolni a betjét.
Információk a handről:
Eredeti (UTG) emelő 23/18.-at játszik
össz 184 hand
EP:19/17(47h)
cbet 88%(17)
fold cbet to raise 67%(3)
Floppon azért raiselem a cbetjét mert széles a range magas a FE.-m és gyakorlatilag az egész pakli szkerkárd lesz nekem, most én szettet prezentálok a raisel és könnyen elérem, hogy már most enyém legyen a pot, a mögöttünk lévő két játoksból az egyik 9/6 ő szett nélkül biztosan nem fogja folytatni, a másik pedig egy CS, tehát nem baj ha ő adja.
Turntől pedig már adja magát a fenti a felsorolt lehetőségek.
UTG ($112.08)
UTG+1 ($153.23)
MP1 ($127.88)
MP2 ($100)
MP3 ($68.36)
Hero (CO) ($148.51)
BTN ($100)
SB ($119.68)
BB ($95)
Pre-Flop: ($1.50, 9 players) Hero is CO :8d: :8c:
UTG raises to $3, 1 fold, MP1 calls $3, 2 folds, Hero calls $3, 1 fold, SB calls $2.50, BB calls $2
Flop: :7s: :6s: :3c: ($15, 5 players)
SB checks, BB checks, UTG bets $10, 1 fold, Hero raises to $25, SB folds, BB calls $25, UTG folds
Turn: :8s: ($75, 2 players)
BB checks, Hero ($120.51)?
Kínos szitu,kíváncsi vagyok a tapasztaltabbak véleményére.
Mivel BB-ről egészített ki pp-re és sc-re tenném,ilyen drawy boardon ha setet talált volna gondolom visszaemel a rézre.
Ha ezért a setet kizárjuk maradnak a húzói ami úgy tűnik Turnre kiegészült.
Én Turn-t mögé checkelném és a riveren kb. fél pot betig megadnék,többet nagyon nem áldoznék erre a partira.
Nagyon hülyén látom a szituációt?
csomó gyengébb laptól nyersz valuet ha betelsz, és viszonylag kevés féle flösse lehet -> std bet , (mondjuk nem egyértelmű, hogy a bb a nit vagy a cs-e)
csomó gyengébb laptól nyersz valuet ha betelsz, és viszonylag kevés féle flösse lehet -> std bet , (mondjuk nem egyértelmű, hogy a bb a nit vagy a cs-e)