NL100: Gyengécske drill oop
Ki hogy játszan ezt a kezet a floptól kezdve? Minden utcáról szívesen hallom a kommenteket.
A river a legérdekesebb, sztem, mivel nem nagyon látom, h milyen rosszabb lap fogja megadni az emelésünket, ch/f-hoz túl erősek vagyunk, ch/c meg szintén nem tetszik (nem szívesen adnék meg egy potemelést).
Szóval ki mit csinál a riveren?
Full Tilt Poker, $0.50/$1 NL Hold'em Cash Game, 6 Players
LeggoPoker.com - Hand History Converter
BTN: $108
Hero (SB): $97.50
BB: $270.85
UTG: $93.10
MP: $121.15
CO: $81
Pre-Flop: 5 4 dealt to Hero (SB)
UTG folds, MP raises to $2, CO folds, BTN calls $2, Hero calls $1.50, BB folds
Flop: ($6) 5 5 6 (3 Players)
Hero bets $4, MP folds, BTN calls $4
Turn: ($14) 7 (2 Players)
Hero bets $11, BTN calls $11
River: ($35) Q (2 Players)
Hero bets $22, BTN calls $22
Én a flopon c/r-t játszottam volna, de szerintem így is jó.
Turnön ugyanígy emelnék.
Riveren én kisebbet emeltem volna, $15-18 körül. Úgy nagyobb eséllyel adja meg gyengébb lappal, pl 88-nál nagyobb pp-al, vagy 76-al. Ezenkívül kevesebbet veszítünk egy szín ellen, ami szerintem szintén elképzelhető.
Én nem látom azt a rosszabb lapot amivel három utcán kifizet. Azért a két 5-ös elég feltűnő jelenség az asztalon.:( A flop check/raise tetszik, de ha megadják akkor onnan kezdve pot controll.
Én a flopon c/r-t játszottam volna, de szerintem így is jó.
Turnön ugyanígy emelnék.
Riveren én kisebbet emeltem volna, $15-18 körül. Úgy nagyobb eséllyel adja meg gyengébb lappal, pl 88-nál nagyobb pp-al, vagy 76-al. Ezenkívül kevesebbet veszítünk egy szín ellen, ami szerintem szintén elképzelhető.
flop ch/r utan mit csinálsz a turnön?
Ki hogy játszan ezt a kezet a floptól kezdve? Minden utcáról szívesen hallom a kommenteket.
A river a legérdekesebb, sztem, mivel nem nagyon látom, h milyen rosszabb lap fogja megadni az emelésünket, ch/f-hoz túl erősek vagyunk, ch/c meg szintén nem tetszik (nem szívesen adnék meg egy potemelést).
Szóval ki mit csinál a riveren?
Full Tilt Poker, $0.50/$1 NL Hold'em Cash Game, 6 Players
LeggoPoker.com - Hand History Converter
BTN: $108
Hero (SB): $97.50
BB: $270.85
UTG: $93.10
MP: $121.15
CO: $81
Pre-Flop: 5 4 dealt to Hero (SB)
UTG folds, MP raises to $2, CO folds, BTN calls $2, Hero calls $1.50, BB folds
Flop: ($6) 5 5 6 (3 Players)
Hero bets $4, MP folds, BTN calls $4
Turn: ($14) 7 (2 Players)
Hero bets $11, BTN calls $11
River: ($35) Q (2 Players)
Hero bets $22, BTN calls $22