NL100: Hány call az optimális?
Az ellenfél nagy laza és aggressziv. 27/25/9/83
Turnon azt gondoltam, h polarizalta a ranget, nem hittem benne, h Qval tovabb emel (habar epp a zona kiegyensulyozasa miatt szerintem ez jo jatek). Riveren mar egyertelmu flush vagy airre tettem, es mivel brutalisan aggro,(AF:10/5/inf), ugy ereztem, h ez sokszor air/AcXx.
Vélemények??
Full Tilt Poker, $0.50/$1 NL Hold'em Cash Game, 5 Players
LeggoPoker.com - Hand History Converter
Hero (SB): $118.80
BB: $102
UTG: $262.65
CO: $106.45
BTN: $100
Pre-Flop: 8 8 dealt to Hero (SB)
UTG folds, CO raises to $3.50, BTN folds, Hero calls $3, BB folds
Flop: ($8) Q 2 3 (2 Players)
Hero checks, CO bets $6, Hero calls $6
Turn: ($20) 6 (2 Players)
Hero checks, CO bets $15, Hero calls $15
River: ($50) 2 (2 Players)
Hero checks, CO bets $32, Hero calls $32
Általánosan mi alpján döntötök arról, h hányszor calloztok kis pp-vel?
Turnon azt gondoltam, h polarizalta a ranget, nem hittem benne, h Qval tovabb emel (habar epp a zona kiegyensulyozasa miatt szerintem ez jo jatek). Riveren mar egyertelmu flush vagy airre tettem, es mivel brutalisan aggro,(AF:10/5/inf), ugy ereztem, h ez sokszor air/AcXx.
Vélemények??
Full Tilt Poker, $0.50/$1 NL Hold'em Cash Game, 5 Players
LeggoPoker.com - Hand History Converter
Hero (SB): $118.80
BB: $102
UTG: $262.65
CO: $106.45
BTN: $100
Pre-Flop: 8 8 dealt to Hero (SB)
UTG folds, CO raises to $3.50, BTN folds, Hero calls $3, BB folds
Flop: ($8) Q 2 3 (2 Players)
Hero checks, CO bets $6, Hero calls $6
Turn: ($20) 6 (2 Players)
Hero checks, CO bets $15, Hero calls $15
River: ($50) 2 (2 Players)
Hero checks, CO bets $32, Hero calls $32
Általánosan mi alpján döntötök arról, h hányszor calloztok kis pp-vel?
Valóban lehet magas pár. Csakhogy a végtelen agressziós faktor miatt simán lehet egy second barell is, tehát a turn call is beleférhet. Ha elereszti a 3.-at is, akkor a) Szíve mint az oroszláné. b) tényleg van valami nála. Szerintem rivernél el kell engedni, hacsak nem láttál tőle több ilyet is. Én HU-ban néha lecallolom, de többnyire vesztés.
Vélemények??
Általánosan mi alapján döntötök arról, h hányszor calloztok kis pp-vel?
Ha látok arra esélyt, hogy a turnon ellopjam a kasszát akkor call a flopon. Egyébként hasonló szituációban nem szoktam végig callolni.
Egy ilyen játékosnál tényleg simán belefér a 2nd barrel, ez teljesen egyértelmű A harmadik azonban...nos végülis az is beleférhet, fene tudja. Szerintem azonban nem fog annyiszor három utcát végigblöffölni a semmivel, hogy megérje itt megadnod.