Póker Fórum Archívum > Small Stakes No-limit Hold’em > NL100: Hány call az optimális?

lederman
2008. máj. 15. 11:10

NL100: Hány call az optimális?

Az ellenfél nagy laza és aggressziv. 27/25/9/83

Turnon azt gondoltam, h polarizalta a ranget, nem hittem benne, h Qval tovabb emel (habar epp a zona kiegyensulyozasa miatt szerintem ez jo jatek). Riveren mar egyertelmu flush vagy airre tettem, es mivel brutalisan aggro,(AF:10/5/inf), ugy ereztem, h ez sokszor air/AcXx.
Vélemények??

Full Tilt Poker, $0.50/$1 NL Hold'em Cash Game, 5 Players
LeggoPoker.com - Hand History Converter

Hero (SB): $118.80
BB: $102
UTG: $262.65
CO: $106.45
BTN: $100

Pre-Flop: 8Image 8Image dealt to Hero (SB)
UTG folds, CO raises to $3.50, BTN folds, Hero calls $3, BB folds

Flop: ($8) QImage 2Image 3Image (2 Players)
Hero checks, CO bets $6, Hero calls $6

Turn: ($20) 6Image (2 Players)
Hero checks, CO bets $15, Hero calls $15

River: ($50) 2Image (2 Players)
Hero checks, CO bets $32, Hero calls $32

Általánosan mi alpján döntötök arról, h hányszor calloztok kis pp-vel?

medgypeti
Válasz lederman kommentjére
2008. máj. 15. 11:16

Turnon azt gondoltam, h polarizalta a ranget, nem hittem benne, h Qval tovabb emel (habar epp a zona kiegyensulyozasa miatt szerintem ez jo jatek). Riveren mar egyertelmu flush vagy airre tettem, es mivel brutalisan aggro,(AF:10/5/inf), ugy ereztem, h ez sokszor air/AcXx.
Vélemények??

Full Tilt Poker, $0.50/$1 NL Hold'em Cash Game, 5 Players
LeggoPoker.com - Hand History Converter

Hero (SB): $118.80
BB: $102
UTG: $262.65
CO: $106.45
BTN: $100

Pre-Flop: 8Image 8Image dealt to Hero (SB)
UTG folds, CO raises to $3.50, BTN folds, Hero calls $3, BB folds

Flop: ($8) QImage 2Image 3Image (2 Players)
Hero checks, CO bets $6, Hero calls $6

Turn: ($20) 6Image (2 Players)
Hero checks, CO bets $15, Hero calls $15

River: ($50) 2Image (2 Players)
Hero checks, CO bets $32, Hero calls $32

Általánosan mi alpján döntötök arról, h hányszor calloztok kis pp-vel?

Hát nem tudom, a flop megadás még belefér, de ennél sokkal jobb lett volna akkor már egy c/r.Ezzel megspóroltad volna a következő két utcát.Ha viszont flopon csak megadtál akkor én a turnön már feladnám.Simán lehet nála Q-n kívül nagyobb PP, amivel pont így játszana.

illese
Válasz medgypeti kommentjére
2008. máj. 15. 13:22

Valóban lehet magas pár. Csakhogy a végtelen agressziós faktor miatt simán lehet egy second barell is, tehát a turn call is beleférhet. Ha elereszti a 3.-at is, akkor a) Szíve mint az oroszláné. b) tényleg van valami nála. Szerintem rivernél el kell engedni, hacsak nem láttál tőle több ilyet is. Én HU-ban néha lecallolom, de többnyire vesztés.

want2push
Válasz lederman kommentjére
2008. máj. 15. 14:43

Vélemények??

Necces, de abszolút logikusnak tartom, amit írsz, és sztem ebben a konkrét partiban és adott ellenfél ellen 4-ből 1xer nyerhetsz is. Enyhén pozitív várható értékűnek érzem ezt a river megadást, de semmiképpne sem egy nagy biznisz.

Általánosan mi alapján döntötök arról, h hányszor calloztok kis pp-vel?

OOP többnyire dobom már a c-bet-re.

Sztem egyébként az ilyen éles partik csak nagyon kis mértékben járulhatnak hozzá a hosszú távú profitunkhoz (vagy veszteségeinkhez :(), viszont félő, hogy a játékba vitt volatilitás miatt könnyebben tiltre kerülhetünk. Úgyhogy én azért óvatosan bánnék az ilyen oop megadásokkal.

buktar
Válasz want2push kommentjére
2008. máj. 15. 14:49

Ha látok arra esélyt, hogy a turnon ellopjam a kasszát akkor call a flopon. Egyébként hasonló szituációban nem szoktam végig callolni.

kanrich_
Válasz illese kommentjére
2008. máj. 15. 15:15

Egy ilyen játékosnál tényleg simán belefér a 2nd barrel, ez teljesen egyértelmű A harmadik azonban...nos végülis az is beleférhet, fene tudja. Szerintem azonban nem fog annyiszor három utcát végigblöffölni a semmivel, hogy megérje itt megadnod.

Élő ügyfélszolgálat