NL100 ismét AK :)
Hand #1663011462000116: Chelsea 11462
Seat 1: Lonn*** (52,00 in chips)
Seat 2: Luck*** (14,90 in chips)
Seat 3: mizo*** (67,75 in chips)
Seat 4: Roun*** (143,00 in chips)
Seat 5: WOWi*** (104,85 in chips)
Seat 6: Tyap*** (162,75 in chips)
Seat 7: Holl*** (249,95 in chips)
Seat 8: pensacola (99,25 in chips)
Seat 9: Vote*** (83,50 in chips)
Seat 10: neve*** (99,00 in chips)
neve***: posts small blind $0,50
Lonn***: posts big blind $1
Dealt to pensacola [ Kc Ad ]
Luck***: folds
mizo***: folds
Roun***: folds
WOWi***: folds
Tyap***: folds
Holl***: folds
pensacola: raises to $3,50
Vote***: folds
neve***: raises to $12
Lonn***: folds
pensacola: raises to $30
neve***: calls
@@@ F_L_O_P @@@ [ 8c 6c Th ]
neve***: checks
pensacola: checks
# # # TURN # # # [ Kd ]
neve***: is all in 69.0000
pensacola: ???
statok nincsenek (cake..). annyit, hogy előtte is elég sokat lopkodtam a vakot, de ez volt az első 3bet tőle, gondoltam itt egy jó alkalom a 4betre :)
szal mi legyen a fránya turn K után?
szerintem tökéletes a megjátszás egy instacallhoz
a k neki nagyon jó card hogy blöfföljön jj-qq val vagy bármivel
aa/kk/tt elöl úgyse menekülünk...
talán amugy lehetett volna egy kicsit nagyobb 4bet és shove flop de nem biztos hogy az úgy jobb játék...
statok nélkül nagyon nehéz hogy nem tudjuk mennyi a 3 bet range...
az a bajom hogy ha már kitaláltuk hogy 4 beteljük akkor számolnunk kell egy callnál hogy mit csinálunk.... és végülis valami ilyesmi cardra számíthatunk, okés mondjuk ász jobb lenne
Preflop 4 betelt kasszában, ha lejön a király, akkor 100BB deep mindig bepakolnám a pénzt. Itt is ezt csinálnám, adnám a turn all-in-t.
Szerintem jó volt a preflop játék, kissé agresszív AK-val, de nem baj az :) A 4bet mértékével sincs baj, legalábbis általában azt mondják a nagyon okosok, hogy a 4bet az lehet kisebb, éppen azért, hogy amikor valaki sokat 3 betel rád és te pedig csak blöffből 4 betelsz rá, akkor az ne kerüljön bele majd a fél stackedbe.
NL100 az nem az én asztalom(még), de én ezt megadnám mindenképpen, és mutatni fog egy trükkösen játszott AA-t :)
A flop checknél abba reménykedtünk, hogy jön egy A vagy egy K nem? Ezt 60BB-ért nem engedném el
instacall
Nagyon nehezen lehet nála téged verő lap. Alapból egy 4betre butaság lenne oop csak callolni AA,KK range-el szerintem. Ha mégis ezt tette, akkor ezen a floppon bele kéne hívnia mindenképpen. C/R-re nem jók a stack arányok, és nálad lehet bármilyen light 4bet lap, ami sok outtal húzza. Csak arra tudok még gondolni, hogy idióta és TT van nála, de szerintem legalább split.
köszi a hozzászólásokat. akkor mégis elég egyértelmű szitu (a 4betet kivéve :)). természetesen AA-t mutatott!
Full ringen preflop ismeretlen ellenfél ellen nem vagyok nagy híve a 4bet-nek. Sztem a full ring partikat spekulatív lapokkal nem érdemes preflop "lejátszani", mivel többnyire túl szűk lesz az ellenfél zónája. Az AK-val full ringen úgy általában a sokkal passzívabb preflop játék híve vagyok.
Az AK-val full ringen úgy általában a sokkal passzívabb preflop játék híve vagyok.