NL100 JJ river full line
A reg ellenfél, mint látjátok, flopon keveset dob. Bár turnön is, de ez itt szerintem változhat, ezért a c/c mellett döntöttem, betelni fog mindent, amivel callolna, és soka floatja, amivel megtámadja a potot ugyebár.
Egyrészt ki mit gondol erről, másrészt riveren mit lépnétek, és mit gondoltok arról, hogy ő mit gondolhat? :)
Ahogy engem láthat:
Sokat float-oló ellenfél ellen jó a turn c/c, nekem picit jobban is tetszik a turn bet-nél. River c/shove, ha turnön blöffölt akkor neki tökéletes lap érkezett ahhoz hogy folytassa.
:confused:
én nem biztos, hogy betelnék azokkal a lapokkal amikkel megadok turnon.
river check az első gondolatom.
nekem utg vs co nem tetszik a turn ch/c
as played ch/shove
River donk 2/5 pot had tolja rád! :)
Szerintem c/r jobb a donkolásnál. Flössel csak meg fogja adni a donkbetet. Checkre viszont sztem mindig hívni fog flössel (thin?) value-ért. Ha úgy ráborítod, akkor pedig van rá esély, hogy nyom egy bzmeg callt.
Tehát:
Ha donkolsz, tuti hogy callt kapsz, ami egyenértékű azzal, ha check/raiselsz, és bet/foldol. Viszont check/raisenél van rá esélyed, hogy bet/callon van az ellen, ami nagyobb value.
Mögédcheckelés veszélye: csak olyat fog mögécheckelni, amit betre dobna. IMO.
Ha mar turnt ch calloztad floatolo tendencia miatt akkor egyertelmu c/r river, ha nem folytatja ilyen textura mellett a bluffjeit akkor 1/3 -fel pot alatti lead,amire ratolhatja akar ill crying call a value rangevel tt-ig
betelni fog mindent, amivel callolna
így river c/r... azt gondolhatja az ellen, hogy JJ-t biztos beteltél volna turnon is, tehát eleve semmilyen J-t nem fog a kezedbe rakni (kivéve talán Jxs - pikk).. nála vszínűleg alacsonyabb pocket van, amivel betelni fog riveren is - a csekkedre.