NL100 KK és érdekes preflop akció
Itt egy hand, már rég nem zavarodtam meg, de itt sikerült egy pillanatra leblokkolnom, h wtf legyen. Erősen agyaltam a callon, de akkor valszeg 3-asban nézünk flopot és foghatom a fejem később. A rézzel meg mindent eldobatok (bár a fiss még TT-QQ-val beteheti(?)). Szóval mi legyen, ki hogy játszaná tovább?
A minrézelő egy ostoba csé fiss, össze-vissza limpelget, callolgat és szemmel láthatóan fogalma sincs mit csinál... egy szerencsés fullal duplázta a stackjét, de nem vagyok róla meggyőződve, h ismeri-e a laperősségeket mondjuk.
BB tök ismeretlen, még sose láttam (bár ez az oop cold4betminréz wp után azért kapott egy minősítést)
$0.50/$1 No Limit Holdem
6 Players
Stacks:
UTG Seat4 ($93.15)
UTG+1 Hero ($109.55)
CO Seat10 ($189.60)
BTN Seat1 ($81.05)
SB Seat2 ($29)
BB Seat3 ($126)
Pre-Flop: ($1.50, 6 players) Hero is UTG+1 :kd: :kc:
1 fold, Hero raises to $3.50, Seat10 raises to $6, 2 folds, Seat3 raises to $12, $8.5 to Hero ($106.05)?
raise to 25-26, callolni ertelmetlenul nagy kockazat lenne es a fish-tol meg az ismeretlentol igy sem eselytelen, hogy kapsz akciot
raise to 25-26, callolni ertelmetlenul nagy kockazat lenne es a fish-tol meg az ismeretlentol igy sem eselytelen, hogy kapsz akciot
minraise 24-ig, shove-ra slowroll, timebank, és call.
Ja 4bet (26-27)/call vagy 4bet és flopon be minden. Két ilyen fish ellen nem nagyon játszanék mást. Érdekesebb lenne ha a bb egy jó tag regular lenne.
Off:
Zehy ki ez a néni az avatarodon? :D
Ahogy a többiek is írják, tovább kell emelned a tétet. :)
minraise 24-ig, shove-ra slowroll, timebank, és call.
Ahogy a többiek is írják, tovább kell emelned a tétet. :)
Ja 4bet (26-27)/call vagy 4bet és flopon be minden. Két ilyen fish ellen nem nagyon játszanék mást. Érdekesebb lenne ha a bb egy jó tag regular lenne.
Off:
Zehy ki ez a néni az avatarodon? :D
Kösz-kösz. Elsöprő arányban eddig a 5bet vezet.