NL100 - KK - kell-e a river value bet egy idióta ellen?
Seat 1: Hero ($124.45)
Seat 2: MarcusAS ($99.00)
Seat 3: RuFuS582 ($79.90)
Seat 4: lippisito ($163.40) 71/2/1,3/83
Seat 5: milkos1 ($100.00)
Seat 6: MrGanz ($115.03)
lippisito posts the small blind of $0.50
milkos1 posts the big blind of $1.00
The button is in seat #3
*** HOLE CARDS ***
Dealt to Hero [:Ks: :Kc:]
Hero raises to $3.50
RuFuS582 folds
lippisito calls $3.00
milkos1 folds
*** FLOP *** [:2c: :3c: :Tc:]
Pot is $8
lippisito checks
Hero bets $6.00
lippisito calls $6.00
*** TURN *** [:2c: :3c: :Tc:] [:3s:]
Pot is $20
lippisito checks
Hero bets $15.00
lippisito calls $15.00
*** RIVER *** [:2c: :3c: :Tc:] [:3s:] [:6h:]
Pot is $50
lippisito checks
Hero ???
Egy 71/2-es passzív gyenge játékos ellen látjátok-e értelmét a river value betnek? Ha igen, akkor mennyit emelnétek?
Hát, ijesztő board, nagyon laza a srác, lehet, 23s-val jött be játszani... Ha tényleg passzív gyengének látod, akkor emelj rá 25-35$-t, de én személy szerint check, nem áldoznék több pénzt erre.
Kell az a river value bet. Ahogy az ellenfél ezen a board-on játszotta a partit, nem nagyon lehet jobb lapja, mint neked. A river check/raise szándék is elég furcsa ötletnek tűnne első megközelítésben az ellenfél részéről. Mármint itt arra gondolok, hogy ha ilyen szándékkal passzolta volna el a rivert ezen a board-on.
Kell az a river value bet. Ahogy az ellenfél ezen a board-on játszotta a partit, nem nagyon lehet jobb lapja, mint neked. A river check/raise szándék is elég furcsa ötletnek tűnne első megközelítésben az ellenfél részéről. Mármint itt arra gondolok, hogy ha ilyen szándékkal passzolta volna el a rivert ezen a board-on.
Egy 71/2-es passzív gyenge játékos ellen látjátok-e értelmét a river value betnek? Ha igen, akkor mennyit emelnétek?
Én nem emelnék már riveren. Annak ellenére hogy a srác nagyon laza, lehet hogy eltalálta a FLOP és eldöntötte, hogy minden emelésedet csak CALL-ol. Inkább megnézem milye van emelés nélkül és vesztek kevesebbet (ha tényleg flush vagy jobb lapja van),mint hogy beemelek és jön a reraise ALL-IN. Na akkor mit csinálsz? Valszeg akkor dobni kellene.így viszont megspórolsz pár dollárt illetve egy kis idegekedést, amikor megadod és a scrác felmutatja a J8 flush-ét (pl)
Én biztos emelnék egy idióta ellen.
Hát én picit félős vagyok mostanában :). check, így is van már fél BI a potban. bár lehet ezzel nem épp maximalizálom a nyereséget :))
"the fish dosn't check raise" :) idézet az egyik kedvenc videómból
Emelnék 15-20-ig ennyit talán még busted draw-al is megad. Ha visszaemel az gáz, akkor megpróbálnám eldobni...