Nl100 kk
$0.50/$1 No Limit Holdem
OnGame
6 Players
Hand Conversion Powered by weaktight.com
Stacks:
UTG tomas_1989 ($10.24) 10bb
UTG+1 differentborder ($147.92) 148bb
CO x 9torres9 ($117.48) 117bb
BTN BoomDaDonkey ($135.59) 136bb
SB 28max12 ($48.23) 48bb
BB hatom1 ($90.19) 90bb
Pre-Flop: ($1.50, 6 players) differentborder is UTG+1 :kc: :kh:
1 fold, differentborder raises to $3, 1 fold, BoomDaDonkey calls $3, 1 fold, hatom1 calls $2
Flop: :jh: :5h: :ts: ($9.50, 3 players)
hatom1 checks, differentborder bets $7, BoomDaDonkey calls $7, hatom1 folds
Turn: :jd: ($23.50, 2 players)
differentborder bets $14, BoomDaDonkey calls $14
River: :8h: ($51.50, 2 players)
differentborder ($123.92)?
BTN 23/18, 17% btn coldcall, 4% 3bet MP open, 58% ftoflopcbet, 50% wwsf, 21% wtsd, 600 hand. Turnon jó a bet/fold? Riveren mit tudunk tenni? Aggresszív ellenfél.
turn sztem jó a b/f, river ch/f
Turn b/f ok,river ch/f,mert:
Tx-et nem betel,8h elég rossz lap,bár nem tudom,h drawal megadna e turnön,erősebb drawal meg miért nem raisel valahol(mondjuk flopon még megadhat,h adja a másik is,de turn J-n kurva jó lenne neki pl.KQ-val,vagy Q9-el raiselni),J-vel is raiselnék turnön,de belefér,h csak megad,setel nem tudom,azzal is flop r lenne a jó,de ha nem tette turnön már felesleges,OP-okkal,ha pf csak megad(AA,KK,QQ)flopon szintén érdemes lenne raiselnie.
Nem hiszem,h nagyon bluffölné a rivert,hiába agro,bluff már raiselt volna valahol,minden betelő lap meg ver a riveren.
IP siman calol 2 öt dróval én ilyen szituban megfontolnám a x/ raise allint ,flösst is dobathatunk sima J x et is ... elég jó spot nekünk mivel nekünk ezerszer többször lehet itt nuts közeli handunk...
IP siman calol 2 öt dróval én ilyen szituban megfontolnám a x/ raise allint ,flösst is dobathatunk sima J x et is ... elég jó spot nekünk mivel nekünk ezerszer többször lehet itt nuts közeli handunk...
De mi az a 2 öt dró?
ketőtt calol drawal is IP .
De mi az a 2 öt dró?
ketőtt calol drawal is IP .
jó volt így szerintem, ez a river check/fold
tetszik most cf, de agró playa ellen lehet nem betelnék ilyen látványosan kicsit turnon.
C/fold a riveren.
Jó a kisebb bet törnön, inkább húzót reprezentál, nem amilye tényleg van. Riveren könnyebben kap checket, és jut el mutatásig, vagy inkább elhiszik neki a flöst, ha river blöffbe kezdene.