NL100 KQ 3handed squeeze
$0.50/$1 No Limit Holdem
Prima
3 Players
Hand Conversion Powered by weaktight.com
Stacks:
BTN Player 6 ($100) 100bb
SB Player 1 ($120.83) 121bb
BB pujarooo ($408.75) 409bb
Pre-Flop: ($1.50, 3 players) pujarooo is BB :kd: :qd:
Player 6 raises to $3, Player 1 calls $2.50, pujarooo raises to $12, Player 6 calls $9, Player 1 calls $9
Flop: :ks: :jh: :6c: ($30, 3 players)
Player 1 checks, pujarooo checks, Player 6 bets $24, Player 1 folds, pujarooo calls $24
Turn: :2d: ($78, 2 players)
pujarooo checks, Player 6 checks
River: :7s: ($78, 2 players)
pujarooo bets $22, Player 6 goes all-in $64, pujarooo calls $42
Final Pot: $184
pujarooo shows
:kd: :qd:
Player 6 shows
:kc: :ah:
Player 6 wins $209 (net +$112)
Player 1 lost $9
pujarooo lost $78
anonim asztalok ~150hand
Player 6: 30/19/1,9
Player 1: 36/24/10.0
Unatkoztam és gondoltam kipróbálok egy flop checket:)
Szerintem river dobó, tipikusan csak jobb lesz nála, csomó lehetséges két pár pl, de a fishy settel és TPTK-val is gyakran játssza ezt a trükkös linet, hogy megblöfföltessen. Kb. soha nem leszünk jobbak a riveren.
én végig tolom . vagy river csek kal ...history nélkül ht nem tom ez a flop bet size anyira polar sztem vagy nutnak gondolja magát vagy full üres ha a rejtvényt megoldod akár floopon is dobhatsz de sztem az tul weak ...
ha már elkezdtem secondpárt reppelni, riveren is checkel nyitnék.
Szerintem river dobó, tipikusan csak jobb lesz nála, csomó lehetséges két pár pl, de a fishy settel és TPTK-val is gyakran játssza ezt a trükkös linet, hogy megblöfföltessen. Kb. soha nem leszünk jobbak a riveren.
így játszva az életben nem dobnám.
AK-val meg minek csak callozna pre
Mert ip minek 4beteljen AK-val? Rosszabbakat eldobod, jobbakkal rátolod. Itt azért jó lenne tudni, hogy ő milyen statokat lát rólad, de ha nem szoktál durva vakcsatákba keveredni akkor bajban lesz ha callolod a 4betjét. Ha rátolod akkor meg max flipre lesz jó a ranged alapján. (Feltéve, hogy nem 5betelsz lightan)
Teljesen jól csinálta, én is csak callolnám a 3betet btn-ről.
Mert ip minek 4beteljen AK-val? Rosszabbakat eldobod, jobbakkal rátolod. Itt azért jó lenne tudni, hogy ő milyen statokat lát rólad, de ha nem szoktál durva vakcsatákba keveredni akkor bajban lesz ha callolod a 4betjét. Ha rátolod akkor meg max flipre lesz jó a ranged alapján. (Feltéve, hogy nem 5betelsz lightan)
Teljesen jól csinálta, én is csak callolnám a 3betet btn-ről.