nl100 KQo 3bet potban ip
$0.50/$1 No Limit Holdem
OnGame
5 Players
Hand Conversion Powered by weaktight | fold when you know you're beat
Stacks:
UTG ($111.25)
HERO (CO) ($98.50)
BTN ($211.31)
SB ($93.60)
BB ($97.50)
Pre-Flop: ($1.50, 5 players) HERO is CO :kd: :qh:
1 fold, HERO raises to $3, 1 fold, SB raises to $10.50, 1 fold, HERO calls $7.50
Flop: :2s: :ts: :jc: ($22, 2 players)
SB bets $12, $12 to HERO ($88)?
ELLENFÉL (1.3k hand):
21/17 SB-ről 10-es 3bet
3betpotban cbet flop: 85 turn: 25
turnön magas, 18% a ch/r összesen
1. Milyen lapokkal calloznátok a 3betet?
2. Hogyan játszanátok jelen esetben? (Egy sima float +-os lehet ilyen draws boardon(?), barrel nagyon alacsony, de vajon mennyit áll be ch/c, ch/r-re, erre miből következtetnétek? Esetleg raise?)
Én statom: 23/18 3bet call: 37%
100BB deep fold vagy 4b fold(az adott ellenfél ellen)
130BB+ el lehet gondolkozni a callon.
Bocs, hogy ide is bepofázok, csak éppen ezekkel a dolgokkal foglalkozom, és jó példákat hozol fel, és így próbálom magamat fejleszteni azáltal, hogy idefirkantok vmit amit mások is véleményeznek és így kiderül, hogy hülyességeket beszélek-e. :D (remélem érthető :D) és persze így mindenki okul.
Szóval én preflop ilyennel nem szeretek megadni, mert
1. dominált
2. nem egyszínű (kevesebb flopon tudok floatolni vagy blöffraiselni, na nem mintha ez olyan gyakori lenne :D)
max akkor ha a fickó orrba-szájba 3betel.
De a postflop jobban érdekel, hogy mit gondoltok.
Szóval ez egy CO vs blind szitu széles range-ekkel, kérdésem, hogy ő is 37%-nak látja a 3bet callodat?
Egyébként mindegy is, mert ez a TJxs board az egyik legrosszabb board a cbetre úgy általában, mert a te rangedet nagyon eltalálhatta: KQ, KJ, QJ, TJ, 78, 89, TT, JJ. Ebből az következik, hogy _elvileg_ ő csak a range-ének a tetejével fogja megcbetelni ami TPTK+-ból és erős drawokból áll, ebből következően sztem nincs fold equityd.
Szóval ez a board az ő szemében telibetalálhatott téged, és mégis megcbetelte ami sztem nagyon nagy erőre utal.
Ennek ellentmond ez a kis méretű cbet, kérdéses hogy ez nála egy abszolút standard (~60%) board textúrától függetlenül vagy csak olcsón akar blöffölni?
100 bb miért nagyon deep?
én ezt adnám, ha leesik a lapunk az jó, sokszor javul tőle kétpárra, amivel kifizetheti a sorunkat, ezért szerintem ha ezt beleszámítjuk egy callt megér itt flopon.
3betet én is szívesebben callolok suited lapokkal.
1. fold or 4bet/fold
2."21/17 SB-ről 10-es 3bet
3betpotban cbet flop: 85 turn: 25" ezek a statok számomra azt mondatják, hogy reraise/call + az alapján amit Fless írt:"Egyébként mindegy is, mert ez a TJxs board az egyik legrosszabb board a cbetre úgy általában, mert a te rangedet nagyon eltalálhatta"
én ezt adnám, ha leesik a lapunk az jó, sokszor javul tőle kétpárra, amivel kifizetheti a sorunkat, ezért szerintem ha ezt beleszámítjuk egy callt megér itt flopon.
3betet én is szívesebben callolok suited lapokkal.
sorry, ezt benéztem, asszittem NL50-ről van szó. :D azóta azt a részt töröltem.
így kiderül, hogy hülyességeket beszélek-e. :D (remélem érthető :D) és persze így mindenki okul.
Bocs, hogy ide is bepofázok, csak éppen ezekkel a dolgokkal foglalkozom, és jó példákat hozol fel, és így próbálom magamat fejleszteni azáltal, hogy idefirkantok vmit amit mások is véleményeznek és így kiderül, hogy hülyességeket beszélek-e. :D (remélem érthető :D) és persze így mindenki okul.
1. fold or 4bet/fold
2."21/17 SB-ről 10-es 3bet
3betpotban cbet flop: 85 turn: 25" ezek a statok számomra azt mondatják, hogy reraise/call + az alapján amit Fless írt:"Egyébként mindegy is, mert ez a TJxs board az egyik legrosszabb board a cbetre úgy általában, mert a te rangedet nagyon eltalálhatta"