chivasr911
2012. jan. 31. 20:14

nl100 KQo 3bet potban ip

$0.50/$1 No Limit Holdem
OnGame
5 Players
Hand Conversion Powered by weaktight | fold when you know you're beat

Stacks:
UTG ($111.25)
HERO (CO) ($98.50)
BTN ($211.31)
SB ($93.60)
BB ($97.50)

Pre-Flop: ($1.50, 5 players) HERO is CO :kd: :qh:
1 fold, HERO raises to $3, 1 fold, SB raises to $10.50, 1 fold, HERO calls $7.50

Flop: :2s: :ts: :jc: ($22, 2 players)
SB bets $12, $12 to HERO ($88)?

ELLENFÉL (1.3k hand):
21/17 SB-ről 10-es 3bet
3betpotban cbet flop: 85 turn: 25
turnön magas, 18% a ch/r összesen

1. Milyen lapokkal calloznátok a 3betet?
2. Hogyan játszanátok jelen esetben? (Egy sima float +-os lehet ilyen draws boardon(?), barrel nagyon alacsony, de vajon mennyit áll be ch/c, ch/r-re, erre miből következtetnétek? Esetleg raise?)

Én statom: 23/18 3bet call: 37%

Tomica77
Válasz chivasr911 kommentjére
2012. jan. 31. 21:14

100BB deep fold vagy 4b fold(az adott ellenfél ellen)
130BB+ el lehet gondolkozni a callon.

fLeSs
Válasz Tomica77 kommentjére
2012. febr. 1. 18:29

Bocs, hogy ide is bepofázok, csak éppen ezekkel a dolgokkal foglalkozom, és jó példákat hozol fel, és így próbálom magamat fejleszteni azáltal, hogy idefirkantok vmit amit mások is véleményeznek és így kiderül, hogy hülyességeket beszélek-e. :D (remélem érthető :D) és persze így mindenki okul.

Szóval én preflop ilyennel nem szeretek megadni, mert
1. dominált
2. nem egyszínű (kevesebb flopon tudok floatolni vagy blöffraiselni, na nem mintha ez olyan gyakori lenne :D)

max akkor ha a fickó orrba-szájba 3betel.

De a postflop jobban érdekel, hogy mit gondoltok.

Szóval ez egy CO vs blind szitu széles range-ekkel, kérdésem, hogy ő is 37%-nak látja a 3bet callodat?

Egyébként mindegy is, mert ez a TJxs board az egyik legrosszabb board a cbetre úgy általában, mert a te rangedet nagyon eltalálhatta: KQ, KJ, QJ, TJ, 78, 89, TT, JJ. Ebből az következik, hogy _elvileg_ ő csak a range-ének a tetejével fogja megcbetelni ami TPTK+-ból és erős drawokból áll, ebből következően sztem nincs fold equityd.

Szóval ez a board az ő szemében telibetalálhatott téged, és mégis megcbetelte ami sztem nagyon nagy erőre utal.

Ennek ellentmond ez a kis méretű cbet, kérdéses hogy ez nála egy abszolút standard (~60%) board textúrától függetlenül vagy csak olcsón akar blöffölni?

bandus
Válasz fLeSs kommentjére
2012. febr. 1. 19:03

100 bb miért nagyon deep?

én ezt adnám, ha leesik a lapunk az jó, sokszor javul tőle kétpárra, amivel kifizetheti a sorunkat, ezért szerintem ha ezt beleszámítjuk egy callt megér itt flopon.

3betet én is szívesebben callolok suited lapokkal.

prosi83
Válasz fLeSs kommentjére
2012. febr. 1. 19:07

1. fold or 4bet/fold
2."21/17 SB-ről 10-es 3bet
3betpotban cbet flop: 85 turn: 25" ezek a statok számomra azt mondatják, hogy reraise/call + az alapján amit Fless írt:"Egyébként mindegy is, mert ez a TJxs board az egyik legrosszabb board a cbetre úgy általában, mert a te rangedet nagyon eltalálhatta"

fLeSs
Válasz bandus kommentjére
2012. febr. 1. 19:10

sorry, ezt benéztem, asszittem NL50-ről van szó. :D azóta azt a részt töröltem.

Sunday Million
Válasz bandus kommentjére
2012. febr. 1. 19:16

én ezt adnám, ha leesik a lapunk az jó, sokszor javul tőle kétpárra, amivel kifizetheti a sorunkat, ezért szerintem ha ezt beleszámítjuk egy callt megér itt flopon.

3betet én is szívesebben callolok suited lapokkal.

Ki írta azt hogy 100bb nagyon deep lenne?

Sunday Million
Válasz fLeSs kommentjére
2012. febr. 1. 19:16

sorry, ezt benéztem, asszittem NL50-ről van szó. :D azóta azt a részt töröltem.

lolz

WARETRAPS
Válasz fLeSs kommentjére
2012. febr. 1. 19:39

így kiderül, hogy hülyességeket beszélek-e. :D (remélem érthető :D) és persze így mindenki okul.

hihi, gyorsan kiderült :D

chivasr911
Válasz WARETRAPS kommentjére
2012. febr. 1. 20:26

Bocs, hogy ide is bepofázok, csak éppen ezekkel a dolgokkal foglalkozom, és jó példákat hozol fel, és így próbálom magamat fejleszteni azáltal, hogy idefirkantok vmit amit mások is véleményeznek és így kiderül, hogy hülyességeket beszélek-e. :D (remélem érthető :D) és persze így mindenki okul.

szerintem jók a meglátásaid, de egyébként is örülök minden kommentnek.

1. fold or 4bet/fold
2."21/17 SB-ről 10-es 3bet
3betpotban cbet flop: 85 turn: 25" ezek a statok számomra azt mondatják, hogy reraise/call + az alapján amit Fless írt:"Egyébként mindegy is, mert ez a TJxs board az egyik legrosszabb board a cbetre úgy általában, mert a te rangedet nagyon eltalálhatta"

mivel calloznál ellene? mekkora 3bet ellen calloznál be KQo-t?

3betpotban cbet flop: 85 turn: 25---> azért mondod a raise-callt, mert ha esne is az out-unk, nem fizetne ki, a 85 cbet nagyon magas, ezért számolst elég FE-vel még ezen a boardon is? ha sok lenne a barrelje akkor már call?

a kis barrel miatt nem jobb a call? sokszor ad ingyenlapot, vagy lefloatolhatjuk, kérdés persze mennyit játszik ch/rr-re turnön, erre miből következtetnél?

Élő ügyfélszolgálat