NL100 - KT river blöff fish ellen?
Players(max 6):
ganghoo (EUR 100.00 in seat 1)
Hero (EUR 118.55 in seat 3)
hernekeitt (EUR 143.21 in seat 4) (55/20/1.1 - 120 hand)
viikani (EUR 62.10 in seat 5)
hystereo (EUR 111.35 in seat 6)
Dealer: Hero
Small Blind: hernekeitt (0.50)
Big Blind: viikani (1.00)
Hero was dealt: :Th: - :Ks:
hystereo Fold
Hero Raise (3.25)
hernekeitt Call (2.75)
viikani Fold
Flop :3d: - :8c: - :2d: (€7,5)
hernekeitt Bet (2.30)
Hero Raise (11.00)
hernekeitt Call (8.70)
Turn :3d: - :8c: - :2d: - :9c: (€29,5)
hernekeitt (€129) Check
Hero (€104) Bet (23.00)
hernekeitt Call (23.00)
River :3d: - :8c: - :2d: - :9c: - :Jh: (€75,5)
hernekeitt (€106) Check
Hero (€81) :confused::confused:
Ellenfél tipikus fish, a flop játék szerintem teljesen standard, a kérdések a turn-től kezdve jönnek igazából. A fish megadja a flop reraise-et, miután donkolt. Jön egy nem face card, mit csináltok itt általában?
Én emeltem tovább, majd a riverre jött egy face card, effektív stack még 80BB. A parti legfontosabb pontja, +EV-e itt a blöff, ha igen, akkor mennyit kell(ene) emelni?
Köszi a véleményeket!
szeintem a fish nem fog dobni az újabb emelésre én hagynám.....
Nem betelném a turnt, a :9c: nem jó lap. Lejött egy újabb fd, +sorhoz is lehet jó, +nem túl hihető hogy segített rajtunk. Inkább turn check behind, és ha a riveren is checkel talán megpróbálnám az összes ászos busted draw-t dobatni a nagyobb semmivel.
Nem betelném a turnt, a :9c: nem jó lap. Lejött egy újabb fd, +sorhoz is lehet jó, +nem túl hihető hogy segített rajtunk. Inkább turn check behind, és ha a riveren is checkel talán megpróbálnám az összes ászos busted draw-t dobatni a nagyobb semmivel.
Szerintem betelhető a river, mert se a flash se sor nem egészült ki, valszeg csak huzóra adta vagy bízzunk abban hogy az A2 -jét el birja engedni 1 river betre, én betelnék 45-50 -et.
lol annyira jó hogy név szerint ismerek minden playat, jók ezek a handek Kanrich , várom már hogy egyszer közösen toljuk egy sessiont
én kihagynám a blöfföt az ellenfél ellen sőt eldbonám a flop donkjára bár ez lehet weak tight viszont így játszva mindenképp hívnunk kell reprezentálva az overpairt ( ? ) és szerintem egy 50+-t kell ilyen ellenfél ellen hívni
Szerintetek milyen lapok jók a turn emelésre? Reális-e itt egyáltalán tovább emelni egy számunkra "mutatósabb" (de nem király vagy tizes) turn esetén?
Ha emelünk a turnön, akkor szerintem tolni kell a riveren is (nem kell nagyot, mert ászos fd-t vagy 8ast akarunk dobatni, szóval bet 45$), de csak kicsit +ev és rendesen növeli az ingadozást. Az a baj, hogy túl fishy az ellenfél.
Én is inkább checkelném a turn-t és ha riverre nem szín magas lap jön, akkor bet (bár akkor meg mi értelme van a flop raise-nek? arra úgyse fog dobni második és harmadik páron kívül semmit, azokat meg ki lehet nyomni később is a potból).
Szerintem az összes nem szín face card jó lehet a továbbemelésre, az ellenfél játéka nagyon arról árulkodik, hogy gyenge. Mégis mivel donkol 2,3-at egy 7,5-ös potba? Szerintem ha jön egy face card, a lapja már nem bír el egy újabb emelést. (viszont színdraw-val meg jön tovább...)
A :9c:-re viszont nem kellett volna továbbemelni, itt hibáztam szerintem is.
Ha emelünk a turnön, akkor szerintem tolni kell a riveren is (nem kell nagyot, mert ászos fd-t vagy 8ast akarunk dobatni, szóval bet 45$), de csak kicsit +ev és rendesen növeli az ingadozást. Az a baj, hogy túl fishy az ellenfél.
lol annyira jó hogy név szerint ismerek minden playat, jók ezek a handek Kanrich , várom már hogy egyszer közösen toljuk egy sessiont
kanrich:
1. én b2bn mindiog dobok airrel donkra ( ha nem minbet) , esetleg floatolom a donkot de reraise semmiképp, a helyi körülmények nálam azt mtuatják hogy a fishek akkor donkolnak ha van valamijük ha nincs semmilyük akkor minbet vagy chr zelnek, és egyszerüen ezek kezéböl nem tudsz kitépni semmit és ha már reraiselem a floppot akkor ugy mint te 3 utcát végighívok és ez egyszerűen nem +evs
ezt jegyzem meg szigoruan b2b, pl ipokeren sokkal weak tightabbak az emberek ( nl100sh) és ott símán dobatok de itt nem lehet
nincs jobb combo, esetleg a pokerofficet dicsérik még sokan de nekem nem sikerült jól beüzemelni