Póker Fórum Archívum > Small Stakes No-limit Hold’em > nl100 light 3bet, magic turn

Storm
Válasz erikkke kommentjére
2012. jan. 28. 21:28

inkább bet mint cr

bravesoul
Válasz chivasr911 kommentjére
2012. jan. 29. 6:25

Sajnálatos h 2k handes minták mellé nincs egy épkézláb noteotok.

cr\ai nekem sem jön át, bet-bet. semmiféle rivert nem checkelnék.

szerintem ezen a boardon sok a 2\3 pot cbet size btw.

V.Peti
Válasz bravesoul kommentjére
2012. jan. 30. 10:10

c/r szörnyű ahogy andree is leírta. ez pont az a boardtextúra ahol több barrelt engednék el. alapvetően jó a cbet, mert sokat dobnál, csak ilyen flopon neki is csomó lapja van amivel callol egy-két utcát...

ajánlom, hogy játsz egy kicsit a flopzilla nevű programmal. nézd meg milyen rangekkel milyen flopokon érdemes támadni, c/f-olni

M3ntalV1olence
Válasz V.Peti kommentjére
2012. jan. 30. 10:42

Ezen a boardon ez a cbetsize óriási, TX és overpár lapokat $14-ra sem fog dobni, ha pedig úgy dönt, hogy nem floatol AQo-al, akkor $9-9,5 ellen sem fog floatolni.

Ezen a boardon azonban gyakori lesz a float-> ritkán lesz elég egy töltet -> kell a stack a későbbi utcákra, és mivel a te stacked eleve csonka volt, jobban kell ügyelned erre ;)

chivasr911
Válasz M3ntalV1olence kommentjére
2012. jan. 30. 17:04

köszi srácok az újabb kommenteket, megfogadom a tanácsokat. Eredetileg az volt a tervem, hogy mivel őszintének tűnik, nem barrelezek, viszont azt sem akartam, hogy 2overrel rábeszélje magát a floatra, mivel jó szitu lenne számára érzésem szerint, ezért a nagyobb betsize.

Élő ügyfélszolgálat