NL100 OESD+ Nut FD meg egy reraise
$0.5/$1 No Limit Holdem
5 players
Converted at weaktight | fold when you know you're beat
Stacks:
Hero ($171.47)
CO ($125.24) 43/15/3.1 - 145hand
BTN ($159.74)
SB ($27.65)
BB ($236.86) 30/6/2.4 - 200hand
Pre-flop: ($1.50, 5 players) Hero is UTG :Ah: :6h:
Hero raises to $3.50, CO calls $3.50, 2 folds, BB calls $2.50
Flop: :7h: :5h: :8s: ($11, 3 players)
BB checks, Hero bets $9, CO raises to $18, BB raises to $46, Hero ???
Mit kellene tenni? dobás vagy push? Nem olyan rossz a helyztet ugyanis van legalább 15outunk ha jól számolom. 9 a flush-re és 6 a sorra javulásra. nem számoltam bele az A-t mert az nem biztos hogy segítene,de elméletileg ez még 3+
Szóval?
Én azt mondanám, hogy itt call. Mégpedig azért, hogy javítsak a pot oddsomon. Amennyiben itt push-t játszok, akkor a középső srác csak valami nagyon izmos lappal jöhet tovább, azt pedig nem nagyon akarom, hogy dobjon, hiszen ha bekerül az ő pénze is, akkor az én oddsom javul ezzel a durva draw lappal. Azt nehezen tudom elképzelni, hogy a BB ellen lenne fold equity-m, így inkább a multiway potra mennék.
Én azt mondanám, hogy itt call. Mégpedig azért, hogy javítsak a pot oddsomon. Amennyiben itt push-t játszok, akkor a középső srác csak valami nagyon izmos lappal jöhet tovább, azt pedig nem nagyon akarom, hogy dobjon, hiszen ha bekerül az ő pénze is, akkor az én oddsom javul ezzel a durva draw lappal. Azt nehezen tudom elképzelni, hogy a BB ellen lenne fold equity-m, így inkább a multiway potra mennék.
Ami talán az érveid mellett szól,hogy deepen vagyunk.
A kérdés marad. Mi tolja át,ha turne lejön a fluhunk? vagy sorunk?
mi ez az NL100??? :))) nemrég még NL20 volt :)
Én betolnám, pont a deep stack miatt. Elég pénz van már a kasszában, nagyon nagy felelőtlenség lenne megadnia további 120+ dolcsit set nélkül, + egyiküknél könnyen lehet flösshúzó, ami csak itt fizet ki. Elég FE-nk van, én megpróbálnám itt megnyerni a partit. Ha ott lapul a set akkor is jó majdnem a fél pakli (na jó, annyira azért nem :)
Nem bírnám ki hogy ne toljam be, lehet ezért vagyok bukó nl100-on? :)
Én betolnám, pont a deep stack miatt. Elég pénz van már a kasszában, nagyon nagy felelőtlenség lenne megadnia további 120+ dolcsit set nélkül, + egyiküknél könnyen lehet flösshúzó, ami csak itt fizet ki. Elég FE-nk van, én megpróbálnám itt megnyerni a partit. Ha ott lapul a set akkor is jó majdnem a fél pakli (na jó, annyira azért nem :)
Nem bírnám ki hogy ne toljam be, lehet ezért vagyok bukó nl100-on? :)
mi ez az NL100??? :))) nemrég még NL20 volt :)
hm
Kedves uzze én úgy el dobnám mint a huzat mert a megérzésem azt sugalja,hogy a turn-ön párosodás lesz:Td:
MAGAS PÁROKAT HALI