köszi mindenkinek, a cbet statokat elfelejtettem megadni, az fontos lett volna, note nem volt róla 3bet potra.
végül cbetelt, amit adtam, turn, river ch-ch, és mutatott egy :Ah: :Js: -t, így nyertem, számítottam a barrelre, és meglepett, hogy nem hívta tovább
light 4bet (Axs, Kxs), vagy QQ+, AK, én legalábbis!
JJ-val nem szívesen tenném be az 5bet range ellen.
pre call tetszik, flop számomra véleményes, de én weak vagyok:P
4bet range kb ugyan ez, de blöffből nem csak a suited
köszi mindenkinek, a cbet statokat elfelejtettem megadni, az fontos lett volna, note nem volt róla 3bet potra.
végül cbetelt, amit adtam, turn, river ch-ch, és mutatott egy :Ah: :Js: -t, így nyertem, számítottam a barrelre, és meglepett, hogy nem hívta tovább
no jó, de általában nem suited Ax-el nem is emelek olyan poziból:)
A handjét (AJ) nem figyelembe véve utólag én is a callt látom jónak a flopon, de ha barrelezik akkor feladnám, vagy ha turn x/x és riveren betel akkor is feladnám, szal csak egy utcát adnék meg ellene azért, mert ez olyan flop, amit illik megcbetelni (K magas és mono tehát ijesztő) viszont itt még sok air van a range-ében.
Utólag note-olnék róla, hogy
1. 3bet potban nem barrelezik lightosan, még nut FD-val sem, szóval a jövőben nagy hitelt adnék neki ilyen esetekben
2. nem egy nagy handreader, valszeg csak a saját lapját nézi, a te range-edről nincs sok fogalma és arról sem, hogy mi lehet az ő range-e a te szemedben.
Azon a flopon nálad egyetlen egy "erős" (bluffcatcher) lap lehet, a KQ vagy esetleg AK ha azzal 3betet meg szoktál adni. Set, két pár és flush sincs a range-edben a pre calling rangedből kifolyólag, szóval barrellel dobathatta volna a kezedet.
Szerintem.
Vagy megadtál volna két barrelt? ;)