zoltanh
Válasz Mackó kommentjére
2013. jan. 23. 17:11
Romsy: mert lehet flop két pár, fulluk és sorunk is vele.
R1per2
Válasz Mackó kommentjére
2013. jan. 23. 17:18
pre fold, turn allin szerintem
zoltanh
Válasz Mackó kommentjére
2013. jan. 23. 17:20
Tök átlátható, de én nem mennék allin a fish miatt. Lehet arra dob, de egy visszaemelésre még callol hátha jön a lapja.
Mackó
Válasz Romsy kommentjére
2013. jan. 23. 18:08
pre miért call?
Hát igen, gondoltam, hogy előbb-utóbb ez a kérdés is fel fog merülni.
Limpelt potban, ritkán szoktam egészíteni kisvakról, mert nem szeretek OOP játszani, de most megtettem. 0,5-t kellett beraknom 4-ért. Igaz, hogy trash lappal, többnyire eldobom az ilyeneket és várom a következő handet...
Mackó
Válasz zoltanh kommentjére
2013. jan. 23. 18:11
Romsy: mert lehet flop két pár, fulluk és sorunk is vele.
Érzem az iróniát (szerintem se optimális az egészítés) de Ti csak 910s+ és 22+ lapokkal egészítetek ki? :/
zoltanh
Válasz Mackó kommentjére
2013. jan. 23. 18:22
Nem, néha én is elkacsulok :D
R1per2
Válasz Mackó kommentjére
2013. jan. 23. 18:59
Érzem az iróniát (szerintem se optimális az egészítés) de Ti csak 910s+ és 22+ lapokkal egészítetek ki? :/
Sb-n kell játszani a legfeszesebben, ha itt 96o-val is egészítesz, akkor ebben a spotban minimum 67% a vpip-d. 20%-nál többet nem nagyon tudsz kihozni pluszosra. Egy ilyen range minimum broadwayekből, suited ászokból és pp-ből áll, néhány sc-t hozzáadva. 69o sehol nincs ehhez.
Még ha gap sc-vel is egészítek, kacsulásnak érzem.
Tir-X
Válasz Mackó kommentjére
2013. jan. 23. 21:17
Akkora pre fold, mint a ház :) Minap még NL10 handet postoltál, nyilván nem rám tartozik, de gondolom akkor nem az volt fun hand, és ez a limited, hanem az a limited, és ez valami felnézegetés.
Javaslom tanulj még, és ne shotolj 100-at :)
erikkke
Válasz Mackó kommentjére
2013. jan. 23. 21:44
turn raise ha 9 van nála úgy is kifizet VISZONT ha besek az asztalon lévő millió drók egyike soha nem fog betelni és valeut vesztesz . és a sizeról : allin