lederman
2008. júl. 26. 20:41

NL100: OOP nehéz...

Mi a tervetekt ilyen flopon drillel? (feltéve, h a preflop emelő mindig játékban marad, és ha mi nem emelünk akkor megteszi; az overcallozó dob; ez talán amit még tervezhetünk) Miért az?
99cet h játszanátok?

(A PF callom tiltből jött, a PF emelő laza aggro arc (sokkal több infóm nincs), a másik valami gynegébb játékos.) Általánosságban nagyon érdeklen, h h vágtok neki az ilyen flopoknak OOP, erős (mint ez a drill), és közepes (99) kezekkel. Hogy lesz a játékotok megelelően kiegyensúlyozott?

Full Tilt Poker, $0.50/$1 NL Hold'em Cash Game, 6 Players
LeggoPoker.com - Hand History Converter

UTG: $105.10
MP: $21.50
CO: $104.15
BTN: $301.40
Hero (SB): $95
BB: $42.60

Pre-Flop: KImage TImage dealt to Hero (SB)
UTG raises to $3.50, 3 folds, Hero calls $3, BB calls $2.50

Flop: ($10.50) TImage 2Image TImage (3 Players)
Hero??

Zehy
Válasz lederman kommentjére
2008. júl. 26. 20:44

Vmi nem stimmel...

jav: most már jó.

Én belenyitnék félpotot kb (fd-t hogy játszol oop, látott már tőled donkbetet?), ha valóban aggro akár totál airrel is visszaemel, aztán mehet a push.

lederman
2008. júl. 26. 20:50

Néhány egyéb gondolatom a handről:
A ch/r túl erős line-nak tűnik, nem szívesen csinánám megblöffből (lehet, h kellene?), mert túl drága, így nem látom mi mással tehetném, mint erős kézzel, ami meg könnyen readelhető.
Ch/c-bet turn-re gondoltam sokáig, de erre annyiszor dobtak már, h ez szinte szuper blöffnek.
Marad a bet flop, bet turn. De itt sem nagyon találok más kezet, amivel szívesen így játszanék. Bet flop még csk-csak, de trnön nem tudom mivel folytathatnám...

Hasonló gondjaim vannak a 99cel is, igazából nekem ez a kéz 2 callra jónak tűnik (feltéve a blank turnt), de ezek után anniyra transzparens a kezem, h a 3barrell egy aggro ellenfélnél mindeképp napi renden kell, h legyen (mert semmi jobb lapot nem ltok amivel 2x ch/c-ozom).

Hogy kell ezeket egységessé illeszteni ezeken a páros 3way flopokon OOP?

BaLa
2008. júl. 26. 21:20

Én c/r-elnék. SB-ről adtál meg egy utg emelést, vagyis a range-d nagy része pp és csak ritkán tízes. Ezt szerintem átgondolja, főleg ha lag. Még talán vissza is blöfföl (bár nincs rá sok esély, de nem 0), vagy floatol A magassal. Overpárt meg biztos nem fog dobni.
Másik, hogy én elég sokszor játszok c/r-t ilyen flopokon blöffből agro, sokat cbetelő ellenfelek ellen (de nem utg emelő ellen).

Jó lehet a donkbet is, de én azt pont azért nem szoktam, hogy kiegyensúlyozzam a játékomat.

Hogy 99-cel mi a jó játék, az engem is érdekelne. Néha belenyitok, néha c/r, de legtöbbször c/c. Ez eléggé readelhető...

want2push
Válasz BaLa kommentjére
2008. júl. 26. 21:31

Én agro, sokat c-betelő játékos ellen check/raise-re mennék. 99-cel meg többnyire c/c.

kanrich_
Válasz want2push kommentjére
2008. júl. 27. 2:07

Mit szóltok ehhez: KT-vel egy sokat cbetelő játékos ellen c/c-t játszanék a floppon, majd bármilyen turn esetén nyitnék. Ez a játék sok kevésbé jó ellenfélnek tűnhet zavarosnak és megvan az az előnye, hogy a turn-re lesz is valamilye az ellenfélnek. Vagy ez hülyeség? :)

99-nél én a c/r line-ra szavazok egy normál ellenfél ellen, mert a turn-re esetlegesen érkező face card-ot sok jó játékos még elblöffölheti és ott viszont már dobnom kell OOP.

lederman
Válasz BaLa kommentjére
2008. júl. 27. 11:43

Én c/r-elnék. SB-ről adtál meg egy utg emelést, vagyis a range-d nagy része pp és csak ritkán tízes. Ezt szerintem átgondolja, főleg ha lag. Még talán vissza is blöfföl (bár nincs rá sok esély, de nem 0), vagy floatol A magassal. Overpárt meg biztos nem fog dobni.
Másik, hogy én elég sokszor játszok c/r-t ilyen flopokon blöffből agro, sokat cbetelő ellenfelek ellen (de nem utg emelő ellen).

Jó lehet a donkbet is, de én azt pont azért nem szoktam, hogy kiegyensúlyozzam a játékomat.

Hogy 99-cel mi a jó játék, az engem is érdekelne. Néha belenyitok, néha c/r, de legtöbbször c/c. Ez eléggé readelhető...

Tetszik nagyon, amit mondasz BaLa:)

Kanrich:
Én ezt az OOP floatot páros asztalon próbálgattam drillel (én is azt gondoltam, h ez a legjobb line valuera) és rengeteget dobnak rá, néha inkább blöffből játszom már. Mondjuk ezek HU-potok voltak!

99 ch/r nekem nagyon nem tetszik, nagy kasszán leszel oop. Ha floatolni akar, mert nem hisz a Tesedben az a baj, ha jobb lapja van az a baj, ha meg rosszabbat dobatsz az nem egy nagy üzlet. (Valami KQval szivesebben ch/r-elenék, azzal legalább néha dobatok jobbat)

Engem ez a mid pocketes dolog zavar, nem látok semmi olyan line-t, ami kiegyensúlyozható, és nem blöffbe akar menni.
Szerintetek ch/c-bet 2/3pot (blank)turnöm jó? hasonló a ch/r-hez, de legalább csak egy utcát kell túlélni utána, ha mégis megadja, és legtöbbször dob (sztem).

Élő ügyfélszolgálat