Nl100 pre emelő turn c/r 2 parti
$0.50/$1 No Limit Holdem
OnGame
5 Players
Hand Conversion Powered by weaktight | fold when you know you're beat
Stacks:
UTG IiZaNoOb ($127.55)
CO Hero ($106.65)
BTN KATASTROF84 ($191.70)
SB camp3rr ($104.05)
BB How2UseChips ($368.25)
Pre-Flop: ($1.50, 5 players) Hero is CO :7c: :8c:
IiZaNoOb raises to $3.50, Hero calls $3.50, 3 folds
Flop: :qs: :7d: :6c: ($8.50, 2 players)
IiZaNoOb bets $6, Hero calls $6
Turn: :ac: ($20.50, 2 players)
IiZaNoOb checks, Hero bets $13, IiZaNoOb raises to $32 Hero?
fura ez a barrel lapon c/r, az én játékom is érdekes, tudnék érvelni a bet és a nem bet mellett is, de szerintem a bet pluszevsebb.
$0.50/$1 No Limit Holdem
OnGame
5 Players
Hand Conversion Powered by weaktight | fold when you know you're beat
Stacks:
UTG Spu Ungar ($100)
CO samolet66 ($116.40)
BTN atomie1 ($129.80)
SB _KnockOut_ ($105)
BB Hero ($244.75)
Pre-Flop: ($1.50, 5 players) Hero is BB :qs: :kc:
3 folds, _KnockOut_ raises to $4, Hero calls $3
Flop: :kh: :ts: :9h: ($8, 2 players)
_KnockOut_ bets $6, Hero calls $6
Turn: :2s: ($20, 2 players)
_KnockOut_ checks, Hero bets $13, _KnockOut_ raises to $39, Hero?
Ongame regeknek szerintem nem kell bemutatni az ellenfelet.
Megint kérdéses a turn bet, ugyanis nem tom h mivel callol. Jónak gondoltam a foldot, de most gondolkodom rajta h ez talán hiba volt. Sőt.
érdekes spot, kérdés,hogy hány% ban lesz ez value kb,és milyen arányban lesz félblöff kb? mert ilyen draw heavy boardon, szerintem betelnie kéne erős lappal, drawval meg tetszik amit csinál.
az elsoben turnon a bet es a check sem hiba. a betnek ertelemszeruen elonye, hogy gyakran elvisszuk a potot egy olyan lappal, amely sd-ben nagyon ritkan lenne jo, viszont egy emeles szar helyzetbe hoz minket es gyakran dobni kell a nagyon jo equity-ju lapunkat. mivel eleg kicsit emelt, igy callolni kell a c/r-t, mert 11 outod majdnem biztosan van es megvan az implied odds.
masodik teljesen read, history, ellenfel-specifikus; ezekben a handekben kivulrol nagyon nehez tanacsot adni, en mindenesetre soha sem dobnam es akkor mar nyilvan szinte any riveren call. (spade-nek, A-nak persze nem orulnek, de mivel az is konnyen lehet, hogy a floatra jatszott vissza airrel valoszinuleg meg spade-re sem dobnek)
Az elsőben kifejted, hogy miért gondolod, hogy jobb a turn bet mint a check? Én elfogadom itt az ingyen rivert mindig, de minden megoldás érdekel, hogy aggresszívabbá tegyem a játékom :).
A c/r után én így jatsznék: 65,5$-os a pot és 19-et kell még adnod bele, kb 20% equityd van, tehát még kb 30-at kell nyerned a riveren, ha lejavulod. Ehhez jön, hogy azon ritka esetekben, amikor checkel a riveren én mindig betenném az összes zsetont és nagyon sok FE-re számítanék. Ezért nálam call > fold > raise.
ha a masodikban betelunk a riveren ha o checkelt azt ne nevezzuk mar bloffnek...
Miért ne blöffölhetnénk? Annak ellenére, hogy van showdown value a párunkban ha checkel, attól még blöffbe fordíthatod a kezed. Eldobathasz vele pár lapot, ami lejavult a riveren vagy blöffbe fordított a turnön ( pl 88, 99, KJs ). Nem hiszem, hogy gyakran fog checkelni a riveren, de arra számítok, hogy mindent dob amivel checkel.
Miért ne blöffölhetnénk? Annak ellenére, hogy van showdown value a párunkban ha checkel, attól még blöffbe fordíthatod a kezed. Eldobathasz vele pár lapot, ami lejavult a riveren vagy blöffbe fordított a turnön ( pl 88, 99, KJs ). Nem hiszem, hogy gyakran fog checkelni a riveren, de arra számítok, hogy mindent dob amivel checkel.
Én végig az elsőről beszéltem.
88, 99, KJs ezekkel szerintem inkább barellezné a turnt, és egy csomó lapot barellezhet akkor riveren is. (1.hand)
az elso handnel a rivercard annyi mindent valtoztathat mindket jatekos szemszogebol, hogy annak ismerete nelkul eleg felesleges megbeszelni, hogy mi a jo a riveren. ami eddig volt az oke (bar a turn check behind is jo) ezt a kis c/r-t muszaj callolni, aztan majd meglatjuk riveren, hogy erdemes-e bloffolni ha nem javulunk