Romsy
Válasz Civilfish kommentjére
2013. jún. 14. 12:54

sehogy

Civilfish
Válasz Romsy kommentjére
2013. jún. 14. 13:03

, meg pont a mink outjaink fognak bluffölni ha van valami terve erre a játékra.

na ezt pl én nem tudom eldönteni

és simán lehetek fd a flop cbet/call turn call játék után,
miért jó neki bluffre a flush lap?

itt nl50-en elég sok a következő line:
flop cbet/call ip és fold turnon ha a c/r-elő tovább hív

Bár ez ellenfél válogatja, van akinek riveren a range nagy része flush de van olyan is akinek még tele van minden mással mert még turnon jön és riveren meg hajlandó dobni is!
Na mindegy!

Ő itt flopon és turnon aggró riveren meg iszonyat passzív sztem nem fog bluffolni ha leesik a flush.

Civilfish
Válasz Romsy kommentjére
2013. jún. 14. 13:12

nekem nem tetszik a flop check, és a flop 3bet/fold sem, szerintem sima bet/call, ha ilyen size-al játszik, turnt is lehet callozni, ha riveren blank jön gyakran feladhatja,.

És riveren bluffbetelhetek ilyen arc ellen?
Nem tudom mi az a 12% river agg de az tuti hogy bőven van c/c range és én simán lehetek busted draw.
Persze attól még lehet dob eleget, A magas fd-ket A magas flop bd fd-ket, K magas fd-ket.

Romsy
2013. jún. 14. 13:34

kombinatorikailag a fd-k száma köszönőviszonyban sincs akár a top párok számával sem, xr-bet-xc line meg elég ritka bármilyen téten, nyilván nem az a cél, hogy Qhighal showdown legyen.

ellenseg
2013. jún. 14. 13:36

Elég kicsi a flop raise-e és a turn betje is, szóval van fantázia a turn raise-ben, de nem vagyok benne biztos, hogy nagyobb az EV-je, mint a sima callnak. Viszont ha már raise-elek, mindenképp picit nagyobbat, hogy tudja, a fold equityje 0.

want2push
2013. jún. 14. 18:09

Flopon erőt mutatott, turnön is erőt mutatott, ami már nagy erő, vélhetőleg made hand és minimál FE. Erre mi ott ráemelünk ezzel a lappal? Miért? Common sense?

Civilfish
Válasz want2push kommentjére
2013. jún. 14. 22:45

Flopon erőt mutatott, turnön is erőt mutatott, ami már nagy erő, vélhetőleg made hand és minimál FE. Erre mi ott ráemelünk ezzel a lappal? Miért? Common sense?

ha 100ban c/r elek és 100% ban betelek akkor is nagy erőt mutatok végülis.
De mi köze ennek ahhoz hogy valójában mi a rangem?

Élő ügyfélszolgálat