Érdekes party. Nekem az is megdöbbentő, hogy eddig a legtöbb szavazat a push-ra érkezett. Szerintem azt csak jobb lappal adja meg. Nem gondolnám hogy egy KQo flush blockerrel calloz.
Mivel a Q nem club a flopon, lesznek nála szépen flush-ök. Ha a flopon Qc lenne és úgy jönne le BD flush akkor jobban hajlanék a nagy bet/push felé, mert kiesnek a KcQc, QcJc, QcTc, Qc9c flush lehetőségek és kb50%-al kevesebb flush lenne nála. Ráadásul ugyenezen logika mentén könnyebben callozhazna egy KcQx TP-vel mivel kevesebb flush-ünk lenne riveren és Kc blokkol jópárat a lehetséges BD flush-ből.
Mivel még nem játszom 100-on nem tudom mennyire harapak a river kis bet-re ill fordulnak blöffbe megfelelő blokkerekkel. Szóval lehet öngyilkosság a kis bet/fold de én ezzel kezdenék, hátha pár TP tud callozni.
Ch/ Callra tettem ,
Hatha beuti a fejet egy kisse , es elhiszi hogy elhiszuk hogy flosse van :)
Omahas vagyok , lehet rossz a gondolatmenet :)
Mivel keves hand van, erdekes lenne egy esetleges note rola
Ch/ Callra tettem ,
Hatha beuti a fejet egy kisse , es elhiszi hogy elhiszuk hogy flosse van :)
Omahas vagyok , lehet rossz a gondolatmenet :)
Mivel keves hand van, erdekes lenne egy esetleges note rola
Omahaban , neha probalok mindent elcsipni :)
Apropo adom a handeket , mindig jol jon egy kis erdekesseg az Akademian
Keep it up :)
Ez nem a legjobb spot itt nekünk blöffcatchelni, a treff A-val pont a blöffjei egy részét blokkoljuk.
Ez most kicsit ilyen pop tendency féleség lesz, amit mondok, de ha a Turnon villain raiseli minden setjét és sorát, akkor a call range gyengébb lesz sokkal, így a riveren be tudjuk tenni ezt a kombót. Ha már balanszálna és nem raiselné el mindet, akkor sokkal többet lehetne XCozni riveren.
milyen blöfföket? szerintem az Ac4c, Ac5c-t tök jó, hogy blokkoljuk. milyen AcX blöffje lehetne, ha nem lenne nálunk a treffász?
milyen blöfföket? szerintem az Ac4c, Ac5c-t tök jó, hogy blokkoljuk. milyen AcX blöffje lehetne, ha nem lenne nálunk a treffász?
Btn vs sb 3b-nél AKo-al flatelgetni szoktak? Én elvétve találkozok ilyennel.
Btn vs sb 3b-nél AKo-al flatelgetni szoktak? Én elvétve találkozok ilyennel.