NL100 RUSH A3s 3way slowplay - you pay?
Újabb bizonytalan parti.
Szerintem majd minden utcán több megoldás is jó lehet. Kíváncsi lennék, hogy Ti milyen linet választanátok?
$0.50/$1 No Limit Holdem
6 Players
Hand Conversion Powered by weaktight | fold when you know you're beat
Stacks:
UTG ($62.45)
UTG+1 ($133.75)
CO ($210.10)
Hero ($125.50)
SB ($155.85)
BB ($55.65)
Pre-Flop: ($1.50, 6 players) Hero is BTN :ah: :3h:
UTG raises to $2, 1 fold, CO calls $2, Hero calls $2, 2 folds
Flop: :2s: :Jh: :5h: ($7.50, 3 players)
UTG bets $4, CO calls $4, Hero calls $4
Turn: :4d: ($19.50, 3 players)
UTG bets $8, CO raises to $16, Hero calls $16, UTG calls $8
River: :3c: ($67.50, 3 players)
UTG checks, CO bets $67.50,
Hero???
Ellenfelek:
UTG: 35/28, 45 hand, 11 WTSD eddig átlagos agresszió, de ugye kevés hand van róla.
CO: 37/20, 114 hand, 32 WTSD Aggr: 1 (0,5-2-1), 17% (11%-27%-14%)
A partiban úgy gondoltam, hogy nem kell túl sok laptól védenem a handem, ezért választottam ezt a passzívabb linet.
Utólag nézve turnön mindenképp raiselni kellett volna. Csak calloltam, hogy benn tartsam az utg-t, de azt hiszem, hogy ez hiba volt...
River: ???
Előre is köszönöm a kommenteket!
Én már flopon emelnék de turnon már kötelezőnek érzem.
nálam flop raise, baromi jó drawnk van, de ha nem a sorunk esik, nehéz lesz kifizettetni, így meg érzek elég FE-t, és hátrányban sem leszünk nagyon, ha megadják.
így turnön raiselnék, slowplay akkor tetszene, ha utg fish lenne, de igazából így sem olyan rossz talán.
river: nem tűnik agronak, meg 3way ritkán blöffölne, ezért max felezésre tudsz megadni, de full-t tudok nála leginkább elképzelni, én dobnám.
de full-t tudok nála leginkább elképzelni, én dobnám.
...de full-t tudok nála leginkább elképzelni, én dobnám.
full-t tudok nála leginkább elképzelni, én dobnám.
meggyőztetek, valószínűleg tényleg nincs fullja:))
így persze call a river, de érdekes, hogy visszaemelt turnön, nem nagyon tudnám lapra tenni, talán egy :6h: :7h: -et tudok elképzelni, ami nem blöff. talán AJ.
Preflop: dobnék
Flop: jó nagyot visszaemelnék
Turn: visszaemelnék
River: eldobnám, mivel a legjobb esetben is csak felezünk
Preflop: dobnék
reverse implied odds. A-os floppokon sokat fogsz veszíteni általában. kevés olyan flop jöhet, ami jól eltalál és még ki is fognak fizetni, szerintem.