Póker Fórum Archívum > Small Stakes No-limit Hold’em > NL100 sd képes busted draw riveren

aggrobear
Válasz kisrapi kommentjére
2011. márc. 30. 14:56

preflop 3betelném 12-13$-ig mindenféleképpen.
amugy meg flopon szinte monsterünk van,ami már egy blank turnön nem biztos olyan erős,szóval én a flopon 3betelném prof4et és betenném mindet.
érdekes lenne ha csak callolná a rézemet a flopon,és egy blank turn jönne.
ott kérdéses lenne a checkback vagy push.ehhez kellene már róla néhány vele játszott parti,hogyan játsza meg a top párt,stb...
itt vagy check a riverjáték,vagy 3negyed pot,ittis a handHistorykra tmaszkodnék,illetve a rólam kialakult képre az asztalnál.

crazy3317
Válasz want2push kommentjére
2011. márc. 30. 15:16

Preflop játék is véleményes.

Flopon se nagyon tetszik a call.

A turn bet nagyon nem tetszik.

Ahogy ment river check back.

pre dobnád? vagy 3bet?
flopon raise/call? vagy fold?
kicsit bővebben plz.

Roleks
Válasz crazy3317 kommentjére
2011. márc. 30. 15:54

Szerintem jó pre a call, mert jó a lapod multiway és 3bettel kb a fisht zárod ki, szóval én nem 3betelnék.
Turn nálam xback.
River is xback.

want2push
2011. márc. 30. 16:05

pre dobnád? vagy 3bet?
flopon raise/call? vagy fold?
kicsit bővebben plz.

Pre 3bet jobban tetszik, nem akarok multiway potot. Az hogy multiway flopra jó ez a lap nem feltétlen igaz, ez nem fix limit holdem.

Flopon már nem lennék ott, vagy egy ellenfelem lenne csak. Jelen helyzetben nehéz okosat mondani, de lehet a dobás a legjobb, amit tehetünk. Párosodott a flop, valamelyik ellenfélnél meg lehet jobb húzó van. Minek küzdjünk tovább???

Turn: kevés az FE, szóval minek hívunk?

River: Turnön se dobott, abban bízunk hogy riveren fog azokkal lapokkal, amelyek jobbak a miénkénél?? Arról nem is beszélve, hogy van minimál SD value a lapunkban, örüljünk neki és checkoljunk az ellenfél mögé. :)

crazy3317
2011. márc. 30. 16:15

...

így már oké, köszi.

bár ezt eddig nem így gondoltam, ha van kedved kifejthetnéd ezt is:

Pre 3bet jobban tetszik, nem akarok multiway potot. Az hogy multiway flopra jó ez a lap nem feltétlen igaz, ez nem fix limit holdem.

Steal_
2011. márc. 30. 16:22

Preflop teljesen okés a call, fisht semmiképp nem szeretném kizárni, lapunk pedig kifejezetten jól játszható. Szerintem itt szinte leak a 3bet.

Flop fold is igen vicces, egy minbet volt, nem normális sizeing, ezt total airrel is simán raiselheti a reg, kb. azzal a rangel amivel cbetel. Oddsunk is ultra jó, fishnél is lehet valami, a kérdés inkább hogy megadjunk vagy visszaemeljünk.

Turn bet tényleg véleményes, nekem is jobban tetszene a chback, river bet line, ott szinte soha nemfog ch/callolni, de a turn hívás mellett is vannak érvek, sokszor felfogja adni.

River viszonylag egyértelmű checkback.

Romsy
Válasz Steal_ kommentjére
2011. márc. 30. 16:28

csak akkor nem rossz a 3bet, ha Co ellen 5bet allin a terv.

Romsy
Válasz Romsy kommentjére
2011. márc. 30. 16:35

a showdown value meg szinte értéktelen, szinte sosem nyerünk showdownban, mert az ellenfél nem fog 88-al c/c-olni turnön.

vagy chk turn, chk river
vagy $24 turn, $67 river

szerintem minden köztes megoldás pénzégetés.

V.Peti
Válasz Romsy kommentjére
2011. márc. 30. 16:50

sanyi bácsi +1, 3bet butaság

még annyi, hogy a turnön c/c-olhat AJss, AKss lapokkal, hogy benntartsa a drawkat amiket szétdominál és amiket várhatóan eldobnánk turn barrelre + ha leesik az outja simán blöffölheti hero mondván sosem lesz a turn c/c rangeünkben flush

tessék gondolkodni és nem random klikkelgetni!!!!!

crazy3317
Válasz V.Peti kommentjére
2011. márc. 30. 16:51

köszönet srácok. kár, hogy ritkán szóltok hozzá érdemben a handekhez manapság.

Élő ügyfélszolgálat