Nálam is mindig pre fold vagy 3b.Soha nem hozzuk be az árát.
Turn call, river pot donk. Lehet hogy ez limit fuggo, de a legtobb reget egy ilyen line annyira idegesiti es annyira nem tud lapra tenni, hogy siman callolnak gyenge top parral, masodik parral.
Turn call, river pot donk. Lehet hogy ez limit fuggo, de a legtobb reget egy ilyen line annyira idegesiti es annyira nem tud lapra tenni, hogy siman callolnak gyenge top parral, masodik parral.
Ennél a line-nál bennem mindig az játszódik le, hogy nem akar turnon c/r -elni a kedves reg., inkább donkol.. tehát elég erős a lapja..
szettel, ha nem raiseltem floppon, olyan esetekben donkolnám a turnt adott szituban, ha ritkán számítok blöff barrelre, de még secondpár, gyengébb TP esetén is sokszor potkontrolozhat az ellenfél , viszont ezekkel akár kettőt is callolhat. Valamint jó lehet agresszívabb playa ellen, aki támadhatja a turn donkot. (Ezt én is gyakran szoktam, draw-t, vagy vmi secondpár-t játszanak így sokan, nem sok értelme van.) egyébként cc, river c a játékom többnyire, turn cr csak akkor jó, ha fasza image-ed van:)