Fogalomzavart vélek felfedezni :)
flop betet nem értem,mitől várunk callt,ami gyengébb?
flop betet nem értem,mitől várunk callt,ami gyengébb?
Jó volt ez. Pre is jó a 4b call, flopon néha check backelném és T-R bet de ha ilyen spewy fos reg mint ebben a handben mutatja, akkor lehet így jobb.
Itt nem hagyatkoznék a note-ra. ugyanmár mi az hogy mindig all in megy floppon 3 bet potban. Kiderült egyszer is a lapja?4way tptk,igen, de ő azt is valuenak gondolta, a többi esetben éppenúgyanúgy lehetett nála value lap.
nekem van mikor kiulok az asztaltol,mert jo jatekos ul rajtam pozicioban ,deepen is vagyunk, talalok jobb asztalt.
amugy neha bevagodik 55. meg egy ket igen erdekes hand , akkor miert ne egy aq.
Itt nem hagyatkoznék a note-ra. ugyanmár mi az hogy mindig all in megy floppon 3 bet potban. Kiderült egyszer is a lapja?4way tptk,igen, de ő azt is valuenak gondolta, a többi esetben éppenúgyanúgy lehetett nála value lap.
amugy neha bevagodik 55. meg egy ket igen erdekes hand , akkor miert ne egy aq.
Szerintem nagyon kicsi ez a minta ahhoz hogy 3 meg 4 betekről messze menő következtetéseket lehessen levonni, de ha a dinamika ilyen volt akkor inkább pre broke bvb ben. ha igy alakult floppot visszacheckelném. és turn call river call lenne, ha ilyen aggro.