Póker Fórum Archívum > Small Stakes No-limit Hold’em > NL100 SH-150bb SB vs BB AQo agro reg ellen

Roleks
Válasz WARETRAPS kommentjére
2010. dec. 16. 22:59

Fogalomzavart vélek felfedezni :)

úgy értve, hogy nem sikerült visszamákolni :)

Tori18
Válasz Roleks kommentjére
2010. dec. 16. 23:42

flop betet nem értem,mitől várunk callt,ami gyengébb?

kisrapi
Válasz Tori18 kommentjére
2010. dec. 16. 23:59

flop betet nem értem,mitől várunk callt,ami gyengébb?

"3bet potban akármilyen méretű c-betre shove (4way TPTKval is heavy boardon)nem cbetre shove."

Ezzel a readdel mindentől

pindrokk
Válasz kisrapi kommentjére
2010. dec. 17. 0:07

Jó volt ez. Pre is jó a 4b call, flopon néha check backelném és T-R bet de ha ilyen spewy fos reg mint ebben a handben mutatja, akkor lehet így jobb.

Tori18
Válasz kisrapi kommentjére
2010. dec. 17. 0:11

Itt nem hagyatkoznék a note-ra. ugyanmár mi az hogy mindig all in megy floppon 3 bet potban. Kiderült egyszer is a lapja?4way tptk,igen, de ő azt is valuenak gondolta, a többi esetben éppenúgyanúgy lehetett nála value lap.

rorooen
Válasz WARETRAPS kommentjére
2010. dec. 17. 0:13

nekem van mikor kiulok az asztaltol,mert jo jatekos ul rajtam pozicioban ,deepen is vagyunk, talalok jobb asztalt.
amugy neha bevagodik 55. meg egy ket igen erdekes hand , akkor miert ne egy aq.

kisrapi
2010. dec. 17. 0:15

Itt nem hagyatkoznék a note-ra. ugyanmár mi az hogy mindig all in megy floppon 3 bet potban. Kiderült egyszer is a lapja?4way tptk,igen, de ő azt is valuenak gondolta, a többi esetben éppenúgyanúgy lehetett nála value lap.

Akkor is még ott tartunk, hogy any Ax-el 4-betelhetett.

crazy3317
Válasz rorooen kommentjére
2010. dec. 17. 0:16

amugy neha bevagodik 55. meg egy ket igen erdekes hand , akkor miert ne egy aq.

ezt a mondatot valaki értelmezné?

Roleks
2010. dec. 17. 0:35

már írtam, hogy idézőjelben "minidig" és azt is, hogy lehet lapömlése, csak így hogy szed ki valuet azt nem tudom. 3 asztalon ültünk együtt, és 3bet potban a cbetemre shovolt 4/4szer JTx rbw, Qxx, 784hh és AT2 boardon.

Mekcsiken
Válasz Roleks kommentjére
2010. dec. 17. 1:36

Szerintem nagyon kicsi ez a minta ahhoz hogy 3 meg 4 betekről messze menő következtetéseket lehessen levonni, de ha a dinamika ilyen volt akkor inkább pre broke bvb ben. ha igy alakult floppot visszacheckelném. és turn call river call lenne, ha ilyen aggro.

Élő ügyfélszolgálat