NL100 SH, 22 set oop, river?
Villain: 23/16; 2,8 total AF; AFq: 49/42/48
$0.50/$1 No Limit Holdem
OnGame
4 Players
Hand Conversion Powered by weaktight | fold when you know you're beat
Stacks:
CO Jebio ($103.05)
BTN wizzardkit ($158.15)
SB Hero ($118.55)
BB Kilefoka ($101.40)
Pre-Flop: ($1.50, 4 players) Hero is SB :2c: :2d:
1 fold, wizzardkit raises to $2.50, Hero calls $2, 1 fold
Flop: :6c: :2s: :kd: ($6, 2 players)
Hero bets $4.50, wizzardkit calls $4.50
Turn: :8d: ($15, 2 players)
Hero bets $12.50, wizzardkit calls $12.50
River: :kc: ($40, 2 players)
Hero bets $55, wizzardkit goes all-in $138.65, $44.05 to Hero ($44.05)?
Riveren ment az overbet mert Kx-re tettem és gondoltam hogy az már nem tudja dobni.
Így viszont érdekes.... Kétlem hogy egy KT-KQ-val visszatolná, De még egy AK is igencsak kérdéses, és mivel leggyengébb fullunk van lehet dobni?
Ha mondjuk csak simán Vbetelek 30-33$-t akkor easy fold?
Néha tudnak furcsa move-okat, missplay-eket produkálni a reg-ek is, szerintem nem dobható 30$-os vbet esetén sem a push után.
Bár az jó kérdés, hogy mivel call-olgatott eddig, mert missed draw nincs. Közepes pp-t minek fordítana blöff-be, ha téged blöff-re tesz, Kx-el meg mire gondol, milyen gyengébb lap fog fizetni. De ezzel együtt ahogy látom az ongame NL100-as regek nagy része ezt nem feltétlenül gondolja át, sőt az AK talán még reálisan benne is lehet a range-ében ezzel a move-val. Azt gondolja, hogy hátha KQ, vagy KJ van nálad, mert a set-et úgyis inkább slowplay-ezted volna, és nem donk-olsz vele.
Amúgy a te line-od nekem nagyon tetszik itt.
Sztem easy CALL. Range: AK, KQs leginkább
Ha itt jobb, akkor nm fullja, hanm K pókere van.
u.i.: Én is like-olom ezt a line-t ;)
Call. Ilyen oddsért már csak-csak fog néha AK-t mutatni.
A lineod viszont nagyon nem jó. 22 pf fold (vagy 3bet) steal ellen, mert kb lehetetlen plusszosra kihozni, és a donk sem tetszik, mert pont ez az a flop, amit a regek közel 100%-ban fognak cbetelni és annyira száraz, hogy nem nagyon tud mivel callolni. Így elvágod teljesen a barellezés miatti implied oddsot. (már csak a balansz miatt sem jó, mert mondj egy medium erősségű, vagy air handet amivel így szoktál játszani)
Igazából nem szeretek nagyon kicsi PP-kel 3betelni... Főleg nem oop. Az viszont tény hogy flopon nem fogok donkolni szinte SOHA KT-KQ jellegű handet, inkább mondjuk c/c és donkolom a turnt KQ-KJ-vel és c/c-t játszok más SD képes handdel...
Néha tudnak furcsa move-okat, missplay-eket produkálni a reg-ek is, szerintem nem dobható 30$-os vbet esetén sem a push után.
Nekem nem tetszik a line. Mégis mit reprezentálsz seten kívül ezen a flopon? Soha nem lesz balanced a ranged, ami nl100on még nem baj. Kx lestackeli magát, az alacsonyabb párok ellen meg sehogy sincs benne 3 utca value.
Hát, ha 10-ből 1x van AK-ja, már majdnem jó. De valszeg még ritkábban lesz :(