Póker Fórum Archívum > Small Stakes No-limit Hold’em > NL100 SH; 55, set oop, mekkora river vbet?

Beckham087
Válasz Arsen kommentjére
2010. szept. 28. 20:28

megfordítom a kérdést, mivel callozott eddig?

QJ, KJ, AJ, JJ+, esetleg TT, Minimális mennyiségű 9-es, mondjuk 89s, T9s, A9s, K9s

Szerintem itt egy pushra, ezeknek nagyon nagy részét eldobná, mert mégiscsak 2 emberbe (amiből az egyik hal) donkoltam bele turnön--> nagy erőt mutatok és ha ezt folytatom egy river push-al akkor szinte biztos dobja a határeset lapokat.

Turnön azért nem emeltem nagyobbat mert abban reménykedtem hogy jön a hal is és akkor bőven lesz akkora a pot hogy könnyen AI kerüljek riveren. Illetve neki kicsit kisebb is volt a stackje szóval ellene elég az ekkora emelés is.

Steal_
Válasz Beckham087 kommentjére
2010. szept. 28. 20:59

Szerintem itt egy pushra, ezeknek nagyon nagy részét eldobná, mert mégiscsak 2 emberbe (amiből az egyik hal) donkoltam bele turnön--> nagy erőt mutatok és ha ezt folytatom egy river push-al akkor szinte biztos dobja a határeset lapokat..

Alapvetően ugyanazzal a rangel ad meg 45$-t, mint egy ai-t, sőt ha nem tolsz be mindent akkor kevésbé tesz blöffre - ezért eldobhat határeset lapokat. Gondold az ő helyébe magad...

Ha nagyon azt mondod, hogy itt egy kis emelést mindennel megad, de egy nagyobbra eldob mindent(full, 9x kivéve), akkor bet kb:30$ (ahogy azt mrj leírta), azt talán bazd+ callolja Jx-el is, de jobb az ai.

Beckham087
Válasz Steal_ kommentjére
2010. szept. 29. 15:02

€0.50/€1 No Limit Holdem
Prima
5 Players
Hand Conversion Powered by weaktight | fold when you know you're beat

Stacks:
UTG Fundamental (€77.36)
CO delpiero (€108.23)
BTN MePlusOne (€103.16)
SB poker_Bonita (€103.18)
BB Hero (€100)

Pre-Flop: (€1.50, 5 players) Hero is BB :5c: :5h:
Fundamental calls €1, 1 fold, MePlusOne raises to €4, 1 fold, Hero calls €3, Fundamental calls €3

Flop: :jh: :5s: :9c: (€12.50, 3 players)
Hero checks, Fundamental checks, MePlusOne bets €8, Hero calls €8, Fundamental calls €8

Turn: :9d: (€36.50, 3 players)
Hero bets €22.50, Fundamental folds, MePlusOne calls €22.50

River: :6s: (€81.50, 2 players)
Hero bets €29, MePlusOne calls €29

Sokat izzadva adta KJo-val.
Lehet az AI tényleg jobb lett volna, bár szerintem a KJ-t és a QJ-t dobja rá. De lehet AJ-t meg Overpairt nem tud eldobni...

want2push
Válasz Beckham087 kommentjére
2010. szept. 29. 15:48

Nagy lappal nagyot kell nyerni!

bravesoul
Válasz want2push kommentjére
2010. szept. 30. 1:37

nem leadelném a turnt, fishel a potban 2.pár duplicaten leadelni ilyen dry boardon nagyon scary.

a value range jelentős részét betelni fogja, OP-t és 9x-et is meg TPTK-t is a fish miatt szinte mindig.

a turn lead kb. soha nem reppel rossz lapot, riveren pedig nagyon rossz imo a call tőle KJ-vel.

Élő ügyfélszolgálat