Nl100 sh (5max) -> qj oop hero call?
***** Hand History for Game 480375268357 *****
$100.00 USD NL Texas Hold'em - Wednesday, November 05, 02:31:00 ET 2008
Table Kolding (Real Money)
Seat 8 is the button
Seat 1: _79s_ ( $136.15 USD )
Seat 3: NoCardsCantW ( $59.40 USD )
Seat 5: Jose193 ( $242.05 USD )
Seat 7: darklolka ( $98.50 USD ) - 28/17/4.25
Seat 8: Push_all-in ( $96.00 USD )
_79s_ posts small blind [$0.50 USD].
NoCardsCantW posts big blind [$1.00 USD].
** Dealing down cards **
Dealt to darklolka [ :Qs: :Jc: ]
Jose193 folds
darklolka raises [$3.50 USD]
Push_all-in calls [$3.50 USD]
_79s_ folds
NoCardsCantW folds
** Dealing Flop ** [ :3s: :5s: :Qc: ]
darklolka bets [$6.50 USD]
Push_all-in calls [$6.50 USD]
** Dealing Turn ** [ :Kh: ]
darklolka bets [$14.00 USD]
Push_all-in calls [$14.00 USD]
** Dealing River ** [ :9s: ]
darklolka checks
Push_all-in bets [$72.00 USD]
darklolka folds
Push_all-in wins $119.05 USD from main pot
ellenfelünk:
28/17 4.25 AF , regular, ami zavaró hogy 71%ban dob cbetre
hero call? riveren blocking bet?
vagy easy fold és felesleges a topic...
egyszerüen azért postoltam mert nem értem hogy egy regular milyen lapot játszik meg így...
esetleg lejött neki a flöss és mivel csekkeltél ezért feltételezte, hoyg nincs flössöd és neki meg volt és ezért emelt egy akkorát amiről ugyse hiszed el, hogy flössel csinálja és esetleg becallolod? :)
vagy túlbonyolítom? :D
Szerintem, jó a dobás nem tettél még sok pénzt a potba. Az ellenek pozíciója volt rajtad és callolhatot Axs-el flösse lehet vagy QK, JK szerintem...
Bár én az SH-t csak olvasgatom :-)
Riveren sima fold. Néha lehet blöff, de túl sokat kell kockáztatni a kis potért.
A turnön szerintem jobb lenne a c/c, mert egy ilyen játékos hajlamos a floatra és ez pont jó flop hozzá. Betet nem nagyon tart gyengébb lappal, esetleg FD-val, de azzal szerintem sokszor már a flopon visszaemelne, ezért talán kevésbé valószínű.
Én teljesen ugyanígy játszottam volna. A floppon természetes a cbet, hiszen még el is talált minket :)
A turn bet szerintem kell OOP, mert egyrészt lehet Villain színhúzón, másrészt pedig simán a király jó blöfflap, ami a frászt hozhatja rá.
A river fold, mert lehet színe, vagy lehet egy bénán játszott set nála, esetleg QK. (És ahogy Bala írja, túl sokat kell kockáztatni, rossz a risk/reward hányados...)
Nagyon sokféle lappal fogja megadni CO emelésed BTN-ról egy ilyen 28/17-es és több line közül választhat majd textúrától függően, hogy lejátszon postflop. Flop vagy turn közül valamelyiket csekkolnám, hogy ne nőjön az a pot, ha nem muszáj. Nem rossz a lapunk, de egy visszaemelést nem vennénk szívesen és stackért sem játszanánk repesve. River mindenképpen fold.
egyszerüen azért postoltam mert nem értem hogy egy regular milyen lapot játszik meg így...