NL100 SH 87s 4bet potban 280bb deep
Az ellenfél gyengébb regulárként van megjelölve nálam, elég komoly pre és postflop leakjei vannak.
A részletes statjai.
Érdekesebb note-ok róla:
TT pf 4bet call OOP 100bb deep
QJo pf 3bet from SB vs BTN
Az aktuális dinamika közöttünk: kezdett elpofátlanodni, nagyon gyakran 3betelt, 3 asztalon is pozíciója volt rajtam, itt ahogy egyre deep-ebbek lettünk úgy egyre gyakrabban 3betelt. Elérkezettnek éreztem a helyzetet, hogy kicsit az orrára koppintsak, a lapom ideálisnak tűnt, hogy 280bb deep-en 4beteljek vele.
A postflop játékot tekintve nem akarom előre leírni, hogy mit miért csináltam. Kíváncsi vagyok a véleményekre a flop és turn játékommal kapcsolatban, illetve természetesen, hogy ki mit lépne riveren.
$0.50/$1 No Limit Holdem
5 Players
Stacks:
UTG Player1 ($110)
CO Hero ($416.02)
BTN Player4 ($281.27)
SB Player7 ($197.21)
BB Player10 ($103.38)
Pre-Flop: ($1.50, 5 players) Hero is CO :7d: :8d:
1 fold, Hero raises to $3, Player4 raises to $10, 2 folds, Hero raises to $30, Player4 calls $20
Flop: :6c: :3d: :kc: ($61.50, 2 players)
Hero bets $31, Player4 calls $31
Turn: :4d: ($123.50, 2 players)
Hero checks, Player4 checks
River: :6d: ($123.50, 2 players)
Hero ???
preflop nekem jobban tetszene a flat a 3betre, elég jól játszik szerintem ilyen deepen a lap, ráadásul ip vagyunk. flop ugye std, turn-t barellezném, mivel itt szerintem nagyon gyakran lesz TT,QQ,JJ (persze néha AK, KK is) az ember, ráadásul tonna eq-t szedtünk fel. riveren, így, ahogy ment szerintem inkább nagyobb size-al betelnék, mivel eléggé nem adsz elő semmit és kitalálhat egy herocallt a TT-QQ lapjaival. a Kx-kkel pedig nyilván boldogan snappel majd kb sizetól függetlenül.
nem vagyunk ip, de nekem viszont a 4bet méret tűnik nagynak. AA-val is ekkorát 4betelnél?
nem vagyunk ip, de nekem viszont a 4bet méret tűnik nagynak. AA-val is ekkorát 4betelnél?
Én is betelném a turnt szerintem.
QJo 3bet dealerre vakból miért érdekes note?
Én is betelném a turnt szerintem.
Turn check tetszik vsznínűnek tartom h a range nagy %val callolzna mivel írtad h sokat játszott vissza rád biztos azt hinné h most ki akarod blöffölni. Riveren overbetelnék a fenti okok miatt,ill sztem TT-től AAig mindennel callozni fog.