Póker Fórum Archívum > Small Stakes No-limit Hold’em > NL100 SH 88 OOP river 3. pár

kocka21
Válasz tentaculata kommentjére
2011. máj. 23. 17:21

Hogy-hogy nem c/r flop? :eek:

Miért lenne jó itt flopon blöffbe fordítani a jó SD képes lapomat?

mese
Válasz kocka21 kommentjére
2011. máj. 23. 20:49

mert pozin kívül játszunk és számunkra szinte csak rossz lap jöhet.

ui: én azt nem értem, hogy ez nem ch/r, de 3bet potban a 2 over+luksor az már az?? ezt vhogy kifejtenéd nekem? (nem kötekedés, tényleg érdekel!!!)

tentaculata
2011. máj. 23. 22:45

Mert a textúra + ellenfél miatt nagyon kevésszer lesz SD. Pláne úgy, hogy Te vagy elől.

kocka21
Válasz mese kommentjére
2011. máj. 24. 9:14

mert pozin kívül játszunk és számunkra szinte csak rossz lap jöhet.

ui: én azt nem értem, hogy ez nem ch/r, de 3bet potban a 2 over+luksor az már az?? ezt vhogy kifejtenéd nekem? (nem kötekedés, tényleg érdekel!!!)

Kézbe párokkal, ha nem jön a set, akkor nem szeretek c/r-t játszani, mert gyakorlatilag 2 outra húzok. Vagy eldobom, vagy ha ilyen közepes pár, akkor próbálok valahogy SD-ig jutni ellenféltől függően. A 2 over+luxor 3bet potban viszont 10 outra húz (3bet potban már sima top pár is elég, hogy stackért játsszunk az esetek 90%-ában).

Összefoglalva: marginális, de sd képes lappal szeretek passzívabb lenni, nem sd képes, de viszonylag tűrhető equity-vel monsterre javuló lappal pedig agro OOP.

Mert a textúra + ellenfél miatt nagyon kevésszer lesz SD. Pláne úgy, hogy Te vagy elől.

Ez megfontolandó, még gondolkodom rajta. Az én játékstílusomba szerintem nehezen beilleszthető, mert így is elég agró vagyok postflop, ha ezt is beépítem, akkor 10 fölé fog menni a flop c/r-zem, és bőven 40% fölé az overall agresszió, ami annyira nem lenne szerencsés.

tentaculata
2011. máj. 24. 9:27

Ez megfontolandó, még gondolkodom rajta. Az én játékstílusomba szerintem nehezen beilleszthető, mert így is elég agró vagyok postflop, ha ezt is beépítem, akkor 10 fölé fog menni a flop c/r-zem, és bőven 40% fölé az overall agresszió, ami annyira nem lenne szerencsés.

Yo.

Más:

Egészen más azért a két dolog. Simán lehet valaki akár jó játékos is alacsony 4, de magas 3 és 5 bettel. Csak a 4bet range-ből nem szabad az 5bet-re következtetni.

Eléggé hálózatfüggő is ahogy megfigyeltem. Pl Ongamen PS-hez képest sokkal-sokkal alacsonyabb az 5 bet%, viszont tágabbak a 4 bet rangek. Sokszor +EV a J6s ollé. Nincsenek hozzászokva a regek, hogy rájuk szúrd ilyennel.

Ez érdekes, amit mondasz. Asszem ez a történet megér egy kis búvárkodást az adatbázisomban, hátha kiderül belőle valami okosság.

A nagyon nagy 4bet%-al rendelkező regekre én is van, hogy rátolom, mondjuk AJo-val az A blocker miatt, de egy J6 esetén nagyobb eséllyel van monster az ellenfélnél, akkor már Ax és Kx jobb szerintem az 5bet push-ra.

Ennél jutottál valamire?

kocka21
Válasz tentaculata kommentjére
2011. máj. 24. 10:16

Yo.

Más:

Ennél jutottál valamire?

Sajnos nem, mert az utóbbi 1-2 hónapban botrányosan keveset foglalkoztam a pókerrel, pedig Ongame-en ez a kérdés biztosan nagyon fontos. Neked van erről valami kiforrott stratégiád, amit adott stílusú regek ellen alkamlazol?

Deni
2011. máj. 24. 10:25

A kiegészült esetleges flush miatt scarecard neki is a river, A nélkül itt nem nagyon betelnek. Fold vagy ch/raise riveren, ha képes elengedni egy TP-t. ( ha magas a WTSD statja inkább dobás )

Más színű A esetén érdekesebb lenne, ill. ha 3 utcát barrelezne. Cbet-check behind line nagyon sokszor lesz Ax vagy gyenge showdown képes lap, utobbit nem fordítja bluffbe riveren.

tentaculata
2011. máj. 24. 18:10

Sajnos nem, mert az utóbbi 1-2 hónapban botrányosan keveset foglalkoztam a pókerrel, pedig Ongame-en ez a kérdés biztosan nagyon fontos. Neked van erről valami kiforrott stratégiád, amit adott stílusú regek ellen alkamlazol?

Megpróbálok gondolkozni ;)

Élő ügyfélszolgálat