Az a baj,h. ez sztem simán lehet float. Közös historytok számít itt leginkább. FD-val sztem is raiselt volna flopon ilyen agressziós mutatók mellett, úgyh. azt inkább kizárnám. Leginkább én is JT, JQ vagy KJ-ra tenném, esetleg A7s.
Én így játszanám: Flop Cbet, Turn Bet/Fold , River Bet/Fold.
3 utcás emeléssel mi is nagyon erős lapot reppelünk, akár 7x-et is dobhat. Ha vhol erőt mutat és Turnön vagy Riveren ránkemel, akkor sajnos Fold. De ez a Turn Ch-Call nagyon nm tetszik!!! Ott engedted ki a partit a kezedből.
Amúgy leginkább preflop FOLD!!!!!!
Az a baj,h. ez sztem simán lehet float. Közös historytok számít itt leginkább. FD-val sztem is raiselt volna flopon ilyen agressziós mutatók mellett, úgyh. azt inkább kizárnám. Leginkább én is JT, JQ vagy KJ-ra tenném, esetleg A7s.
Én így játszanám: Flop Cbet, Turn Bet/Fold , River Bet/Fold.
3 utcás emeléssel mi is nagyon erős lapot reppelünk, akár 7x-et is dobhat. Ha vhol erőt mutat és Turnön vagy Riveren ránkemel, akkor sajnos Fold. De ez a Turn Ch-Call nagyon nm tetszik!!! Ott engedted ki a partit a kezedből.
Amúgy leginkább preflop FOLD!!!!!!
Köszi a hsz-eket. A turn c/c oka, hogy ezzel kicsit alul repelem a lapomat, másrészt ez ellen az ellenfél ellen nem éreztem 3 utca value-t, ráadásul a 7-es pározódása sem a legjobb nekem. Igazából csak a FD-től kell tartanom, hogy lejavul riverre, ezért volt a pot control check turn-ön.
A pre fold természetesen fel sem merülhet, 5maxon MP-ből AT+-szal emelek.
A bet méretre vonatkozó kérdés: igen, 5max-on a standard openraise: MP: 4bb, CO: 3bb, Btn: 2,5bb
Itt a vége:
River: :tc: ($55.50, 2 players)
Hero checks, Player4 checks
Final Pot: $55.50
Hero shows
:ad: :jh:
Player4 shows
:ah: :jd:
Hehe, azt hiszem egyedül említettem az AJ-t. Mondjuk nem értem, mi a hátamat hitt mi van nálad. Ha FD-d lett volna, azt tovább beteled turnon, a callhoz meg nem volt oddsod. Ráadásul nem is donkoltál riveren ami elengedhetelen lett volna ha leesik a színed.
Ez nálam egyértelmű vbet enemy helyében.
(mellesleg amit említettem, hogy a te játékod lehetne c-r, az ebben az esetben tökéletes lett volna, már ha vbetel. De jó lenne, ha valaki pro is hozzászólna mennyire +EV c-r allin tenni)
(mellesleg amit említettem, hogy a te játékod lehetne c-r, az ebben az esetben tökéletes lett volna, már ha vbetel. De jó lenne, ha valaki pro is hozzászólna mennyire +EV c-r allin tenni)
Jó volt így,riv c/f lenne. Példádból is látszik, hogy nem fog gyengébbet vbetelni+blöffbe se tud fordítani semmit.