Póker Fórum Archívum > Small Stakes No-limit Hold’em > NL100 SH - AJo TPTK FD board

bordas88
Válasz ouchi kommentjére
2010. dec. 9. 15:23

Az a baj,h. ez sztem simán lehet float. Közös historytok számít itt leginkább. FD-val sztem is raiselt volna flopon ilyen agressziós mutatók mellett, úgyh. azt inkább kizárnám. Leginkább én is JT, JQ vagy KJ-ra tenném, esetleg A7s.
Én így játszanám: Flop Cbet, Turn Bet/Fold , River Bet/Fold.
3 utcás emeléssel mi is nagyon erős lapot reppelünk, akár 7x-et is dobhat. Ha vhol erőt mutat és Turnön vagy Riveren ránkemel, akkor sajnos Fold. De ez a Turn Ch-Call nagyon nm tetszik!!! Ott engedted ki a partit a kezedből.

Amúgy leginkább preflop FOLD!!!!!!

preflop?:) AJ-t:D

Steal_
Válasz ouchi kommentjére
2010. dec. 9. 15:45

Az a baj,h. ez sztem simán lehet float. Közös historytok számít itt leginkább. FD-val sztem is raiselt volna flopon ilyen agressziós mutatók mellett, úgyh. azt inkább kizárnám. Leginkább én is JT, JQ vagy KJ-ra tenném, esetleg A7s.
Én így játszanám: Flop Cbet, Turn Bet/Fold , River Bet/Fold.
3 utcás emeléssel mi is nagyon erős lapot reppelünk, akár 7x-et is dobhat. Ha vhol erőt mutat és Turnön vagy Riveren ránkemel, akkor sajnos Fold. De ez a Turn Ch-Call nagyon nm tetszik!!! Ott engedted ki a partit a kezedből.

Amúgy leginkább preflop FOLD!!!!!!

Preflop miért fold? 5maxon nagyon sima raise AJ utgből is, én 6maxon is emelek vele szinte mindig.

A 3 utca b/f akár jó is lehet, de nem azért mert dobhat 7x-et(wtf?), hanem mert adhatja esetleg rosszabbal is. De ennél a Tc-nél nincs is rosszabb lap, szóval turn bet után sima ch/f, ha nem esett volna a flush a b/f jó lehet.

A turnon nekem jobban tetszik a b/f, Jx-t nem dob, fd -val is adja vszeg. A ch/c-al nekem az a baj, hogy túl jól be lehet lőni a rangeünk, persze indokolható ez is.

Így játszva: szerintem ch/f riveren, ez a lap a lehető legrosszabb, persze néha lesz floaton airrel, de a float range nagy részét is segítette ez a tizes(89 sort kapott, T9 meg sd értéket, és általában chbackel vele). Gyengébb J-val meg 99%ban checkelni fog, úgyhogy igen kevés lapot verünk ha betel...

kocka21
Válasz Steal_ kommentjére
2010. dec. 9. 15:56

Köszi a hsz-eket. A turn c/c oka, hogy ezzel kicsit alul repelem a lapomat, másrészt ez ellen az ellenfél ellen nem éreztem 3 utca value-t, ráadásul a 7-es pározódása sem a legjobb nekem. Igazából csak a FD-től kell tartanom, hogy lejavul riverre, ezért volt a pot control check turn-ön.

A pre fold természetesen fel sem merülhet, 5maxon MP-ből AT+-szal emelek.

A bet méretre vonatkozó kérdés: igen, 5max-on a standard openraise: MP: 4bb, CO: 3bb, Btn: 2,5bb

Itt a vége:

River: :tc: ($55.50, 2 players)
Hero checks, Player4 checks

Final Pot: $55.50
Hero shows
:ad: :jh:
Player4 shows
:ah: :jd:

deltaTheEnd
Válasz kocka21 kommentjére
2010. dec. 9. 16:46

Hehe, azt hiszem egyedül említettem az AJ-t. Mondjuk nem értem, mi a hátamat hitt mi van nálad. Ha FD-d lett volna, azt tovább beteled turnon, a callhoz meg nem volt oddsod. Ráadásul nem is donkoltál riveren ami elengedhetelen lett volna ha leesik a színed.
Ez nálam egyértelmű vbet enemy helyében.

(mellesleg amit említettem, hogy a te játékod lehetne c-r, az ebben az esetben tökéletes lett volna, már ha vbetel. De jó lenne, ha valaki pro is hozzászólna mennyire +EV c-r allin tenni)

Deni
Válasz deltaTheEnd kommentjére
2010. dec. 9. 22:29

(mellesleg amit említettem, hogy a te játékod lehetne c-r, az ebben az esetben tökéletes lett volna, már ha vbetel. De jó lenne, ha valaki pro is hozzászólna mennyire +EV c-r allin tenni)

Ha ch/r-elsz milyen lapoktól vársz call-t, amit verünk ? Jx-et (kisebb párt ) dob, minden más meg ver minket. Ezt a kérdést nem árt feltenni magadnak.

Vagy blöffbe fordítjuk a lapunkat ? Én itt nem tenném.

pindrokk
Válasz Deni kommentjére
2010. dec. 9. 22:46

Jó volt így,riv c/f lenne. Példádból is látszik, hogy nem fog gyengébbet vbetelni+blöffbe se tud fordítani semmit.

Élő ügyfélszolgálat