Nl100 sh AQs 3bet called oop
Players(max 6):
hanimoni (EUR 47.83 in seat 1)
sjobjorn (EUR 22.45 in seat 2)
hernekeitt (EUR 122.68 in seat 3)
darklol66 (EUR 101.50 in seat 4)
T-W-L (EUR 293.05 in seat 5)
diggerkor2 (EUR 137.35 in seat 6)
Dealer: T-W-L
Small Blind: diggerkor2 (0.50)
Big Blind: hanimoni (1.00)
darklol66 was dealt: Qs - As
sjobjorn Raise (2.50)
hernekeitt Fold
darklol66 Raise (12.00)
T-W-L Call (12.00)
diggerkor2 Fold
hanimoni Fold
sjobjorn Fold
Flop Tc - Qc - Jd
darklol66 Bet (19.00)
T-W-L Call (19.00)
Turn Tc - Qc - Jd - 7h
darklol66 Hero scared, what to do?
szóval ellenfél totál ismeretlen , kb 1 köre ültem le az asztalhoz, semmi historynk nincs, semmi mutatás nem volt
most ilyenkor mivan? egyértelműen a short stackert akartam izolálni és "stackért" játszani ellene
Eddigi tapasztalataim alapján a leggyakoribb 3bet cold call lapok az AK és a JJ,TT. Info nélkül ez akár lehet C/F is. Nem hiszem, hogy elsőre floatolni akarna 3bet potban.
Eddigi tapasztalataim alapján a leggyakoribb 3bet cold call lapok az AK és a JJ,TT. Info nélkül ez akár lehet C/F is. Nem hiszem, hogy elsőre floatolni akarna 3bet potban.
igen nekem is ez a tapasztalatom, még qq val is szoktak cc-zni és ugyebár ebböl a rangeböl semmitse verünk...
Szerintem jó volt a cbet mérete, nem tartom túl nagynak, egy ilyen boardon nem hívhatsz fél potot, még preflop 3 betelt kasszában sem.
Amúgy andree és w2p hozzászólásával én is egyetértek, szerintem legjobb esetben split vagyunk (ha egyáltalán AQ-val hajlandó volt Villain preflop callolni...), minden más esetben pedig verve. C/F a turn nálam.
Mit tettél?