Póker Fórum Archívum > Small Stakes No-limit Hold’em > NL100 SH AQs, oop, 3betpot, TPTK

Steal_
Válasz JasonCorp kommentjére
2010. nov. 13. 15:10

Turnon jó a check és a bet is, szituáció függő hogy éppen melyik a jobb, de egyik sem hiba.

River meg ch/call. Értelmes reg ellen nagyon ritkán leszünk elől, de egyrészt nagyon kevés lap ver, másrészt meg felül értékelhet pl.: KQ-t + total airrel is betolják gyakran, ami szvsz hiba mert kevés az fe ilyen line után, dehát ők tudják.

Beckham087
Válasz JasonCorp kommentjére
2010. nov. 13. 16:04

Sima push. Ezt c/f-olod, akkor mit nem?
Kicsit nagyobb betek télleg mehetnek, de nem sokkal.

Mi adja meg a pusht ami gyengébb? Blöffbe fordítjuk a lapunkat kb szerintem...

Miért nem hívod a turnt?
Nálam 3utca bet

Mert nem fog tudni, 3 utcát callozni, gyengébb lappal.

turn bet, river bet szerintem

Ismét. Mi ad meg neked itt 3 utca vbetet?

Jo ez igy teljesen, jo a flop cbetre, turn , river checkre nagyon sokszor any2 riverig barellezik max fe-vel ekkora potban szal ez nalam cbet c/c c/c es turn semmikeppen nem barell 69% fold to 3betre, (bar nem latom mennyi a stealje emelle...).

Bocsi, 31% a steal statja az ellenfélnek, BTW ongame NL100-on a 69% fold to preflop 3bet, felettébb kevésnek számít. Legtöbb reg feszesebb.

Amúgy meg én úgy vettem észre hogy rengeteg reg, egyszerűen, "aggresszív majom" módjára lecsap minden egyes kasszára ha véletlenül checkelni merek, itt ongamen. Sokszor értelmetlen vagy nem átgondolt blöffel.
Sőt a Q magas board pont jó arra hogy gyengeséget reppeljek, ilyenkor sokszor AK-t vagy kisebb PP-t tesznek a kezembe.
Ezért checkeltem turnön mert nem látok olyan handet amivel még 2szer tud callozni, viszont 1szer 100% hogy fog emelni amivel vagy ugyanott, vagy már jobban is állok mint a bet-bet-bet line-al.
Turn check után riveren nyitni olyan sok értelme nincs. KQ 99-JJ valszeg checkbackeli a turnt, ha mégsem akkor ellenük -itt riveren- bukunk egy kicsi vbetet mert így már a rivert megadná. Viszont beteljük magunkat a setek ellen, illetve eldobatjuk a totál blöffjeit amivel még próbálkozhatna.

Ez volt az én gondolatmenetem. Szerintetek?

crazy3317
Válasz Beckham087 kommentjére
2010. nov. 13. 16:12

sima c/c így játszva.
nekem tetszik a turn check, de végig betelni sem nagy hiba szvsz.

Beckham087
Válasz crazy3317 kommentjére
2010. nov. 13. 16:17

Én akkor sem értem miért jó végig betelni. Ha valaki mond 1 azaz EGY lapot ami itt megad 3 utca betet azaz 130bb-t és gyengébb akkor elgondolkozom.

crazy3317
2010. nov. 13. 16:19

Én akkor sem értem miért jó végig betelni. Ha valaki mond 1 azaz EGY lapot ami itt megad 3 utca betet azaz 130bb-t és gyengébb akkor elgondolkozom.

MOD:missread it.

Beckham087
2010. nov. 13. 16:31

!!!!

pindrokk
2010. nov. 13. 17:22

Akapból egy csomó reg nem dob tp-t 3b potban. Konkrét handben,simán végig callozhat 8x+al. Flop teli van gutshottal, turn még fd-t is hoz, riveren minden bustol.
Ha meg ellened itt csak KK+al calloznak végig akkor blöffölj többet

Steal_
Válasz pindrokk kommentjére
2010. nov. 13. 18:03

Akapból egy csomó reg nem dob tp-t 3b potban. Konkrét handben,simán végig callozhat 8x+al. Flop teli van gutshottal, turn még fd-t is hoz, riveren minden bustol.
Ha meg ellened itt csak KK+al calloznak végig akkor blöffölj többet

+1
Emelett betolhatja turnon vmi drawval, pl JTs, de temérdek más lappall is reraise ai mehet.

Amit írtál az ongame regekről általában, az alapján jobbnak tűnik a ch/c, de temérdek szituációban jó a bet sőt többször az megfelelőbb, mivel a turn ch/c-al túl face u lesz a lapod.

Beckham087
Válasz Steal_ kommentjére
2010. nov. 14. 20:28

Az történt amire játszottam :)

$0.50/$1 No Limit Holdem
OnGame
4 Players
Hand Conversion Powered by weaktight | fold when you know you're beat

Stacks:
CO ($131.20)
BTN ($116.85)
Hero ($145.60)