Turnon jó a check és a bet is, szituáció függő hogy éppen melyik a jobb, de egyik sem hiba.
River meg ch/call. Értelmes reg ellen nagyon ritkán leszünk elől, de egyrészt nagyon kevés lap ver, másrészt meg felül értékelhet pl.: KQ-t + total airrel is betolják gyakran, ami szvsz hiba mert kevés az fe ilyen line után, dehát ők tudják.
Sima push. Ezt c/f-olod, akkor mit nem?
Kicsit nagyobb betek télleg mehetnek, de nem sokkal.
Miért nem hívod a turnt?
Nálam 3utca bet
turn bet, river bet szerintem
Jo ez igy teljesen, jo a flop cbetre, turn , river checkre nagyon sokszor any2 riverig barellezik max fe-vel ekkora potban szal ez nalam cbet c/c c/c es turn semmikeppen nem barell 69% fold to 3betre, (bar nem latom mennyi a stealje emelle...).
sima c/c így játszva.
nekem tetszik a turn check, de végig betelni sem nagy hiba szvsz.
Én akkor sem értem miért jó végig betelni. Ha valaki mond 1 azaz EGY lapot ami itt megad 3 utca betet azaz 130bb-t és gyengébb akkor elgondolkozom.
Én akkor sem értem miért jó végig betelni. Ha valaki mond 1 azaz EGY lapot ami itt megad 3 utca betet azaz 130bb-t és gyengébb akkor elgondolkozom.
Akapból egy csomó reg nem dob tp-t 3b potban. Konkrét handben,simán végig callozhat 8x+al. Flop teli van gutshottal, turn még fd-t is hoz, riveren minden bustol.
Ha meg ellened itt csak KK+al calloznak végig akkor blöffölj többet
Az történt amire játszottam :)
$0.50/$1 No Limit Holdem
OnGame
4 Players
Hand Conversion Powered by weaktight | fold when you know you're beat
Stacks:
CO ($131.20)
BTN ($116.85)
Hero ($145.60)
BB ($100.90)
Pre-Flop: ($1.50, 4 players) Hero is SB :qs: :as: