Nl100 sh -> QQ megjátszása általánosság
Nos eltelt a december és a dámáim cserbenhagytak, ezért hoztam létre ezt a topicot
60k-s samplet nézve ( b2b csak , nem akarok 5maxos dolgokat belekeverni)
241 qq , win % 77.59
-0.42bb/hand = -204.26$
WTSD: 43.41
w$sd: 41.07
szóval eddigi lineom kb annyi volt hogy 3 bet, ha 4 betet kapok akkor 5 bet ai , ha 3 betet kapok akkor call és alacsony floppon betoljuk, a/k floppon dobjuk, q esetén trükközve leszedjük az ellent
nos ma elgondolkoztam miután Kanrich mester szilveszterét megtámogattam 100 euroval ( qq vs aa) hogy mit kéne januárban változtatni
1. nitek ellen 4 betre eldobni? ( 16/12 ig bezárólag)
2. 3 bet call helyett 4 bet/call 5bet?
vélemények? esetleg csak túlbonyolítom és szimpla bukószéria ? ( a 3-4-5 bet dolgokhoz annyi hogy az imagem szimpla tag, eléggé agro vagyok, 3 betelek lightosan poziból és squeezelni is szeretek)
Én általában elhiszem a nitnek a jobb lapot, tényleg reálisan csak egy AK ellen vagyunk jobbak, legjobb esetben egy JJ, bár nitnél nem nagyon lesz JJ ha 4betel. Tehát nitek ellen dobok
A 3bet callal bajban vagyok QQ esetében, nem tudom, ha 4betelek szóba jöhet e a fold 5bet allin esetén.
Szinte sosem callolok QQ-val 3betet. A többit viszont ugyanúgy csinálom, mint te.
Nekem volt olyan 5 max-on, hogy látszólag nit csóka KQ-val tett preflop all-in. Szerintem 5 max-on cooler ha kint van az AA/KK. Amúgy meg a 3bet call-t én lecserélném 4 bet/push-ra, mert call esetén sokszor fogod dobni a jobb lapot egy K magas flopon.
Nem bonyolítod tul a szitut, 60k hand után a QQ -nak plusszosnak kell lennie. Ahogy én jáccom:
1. nitek ellen dobom a QQ-t 4betre, ha 3 betelnek akkor megnézem hány %-ba 3 betel, ha 4 alatt van akkor dobom, ha 4 fölött akkor 4bet
2. aggro vagy fish ellen allinig megyek legkésőbb a flopon
Most egy 50k -s minta van elöttem
257 qq , win % 82.9
362bb/hand = 873.86
WTSD: 46.4
w$sd: 67.3
Szerintem 5 max-on cooler ha kint van az AA/KK.
az a bajom hogy pt2+gametime b2b miatt nem tudom mennyi a 3betjük az embereknek csak sejtésre...