Póker Fórum Archívum > Small Stakes No-limit Hold’em > NL100 SH KQo 3bet pot OOP nuts river max value

andree
Válasz kocka21 kommentjére
2011. máj. 23. 14:58

Szerintem az offsuitedet nyugodtan lehet blöffbefordítani. Suitedre jóval több olyan flop jöhet, ahol lehet moveolgatni.

krgabez
Válasz kocka21 kommentjére
2011. máj. 23. 16:40

Az erősebb bet riveren szerintem jobb,a 3bet call oop is jó lehet ha anélkül is meg tudod nyerni a partit postflop h eltalálna a board.

tentaculata
Válasz andree kommentjére
2011. máj. 23. 16:41

Szerintem az offsuitedet nyugodtan lehet blöffbefordítani. Suitedre jóval több olyan flop jöhet, ahol lehet moveolgatni.

Ellenfél: 25/21, 3bet: 11, Button 3bet: 12, cbet 3bet potban: 71, agresszió: 33%, semmi extra, nincs note róla.

Kérdéses a mi image-ünk, de jobb a call, mint a 4b/f.

sariboxer
Válasz tentaculata kommentjére
2011. máj. 24. 0:05

ilyen statu ellenfel ellen pre dobni eleg weak.

4 bet/fold KQ-val azert jo, mert egy pushra a legnagyobb nyugalommal dobhatsz, ugyanakkor az autoallin lapjaibol ezzel rengeteget blokkolsz es nem kell oop kovalyogni. de azert a call sem rossz, en varialnam a kettot, illetve KQs-el asszem 100%-ban callolnek oop is.

vinyo
Válasz andree kommentjére
2011. máj. 26. 17:29

+1 :):)

tusi0114
Válasz vinyo kommentjére
2011. máj. 26. 18:04

És ha le4beteled ő pedig callol, akkor posflop mit csinálsz OOP? Mármint milyen boardokon, mi lesz a játékod?

Élő ügyfélszolgálat