NL100 SH - QJo vakharcban, 1 lapos flush board
Ellenfél: 27/17, kb. 30-40 hand alapján, tehát kb. nulla infó, inkább passzívnak tűnik
$0.50/$1 No Limit Holdem
5 Players
Stacks:
UTG Player3 ($100)
CO Player8 ($193)
BTN Player9 ($104.75)
SB Hero ($152.20)
BB Player2 ($224.30)
Pre-Flop: ($1.50, 5 players) Hero is SB :jh: :qs:
3 folds, Hero raises to $3, Player2 calls $2
Flop: :3d: :ad: :kd: ($6, 2 players)
Hero bets $4.50, Player2 calls $4.50
Turn: :qd: ($15, 2 players)
Hero bets $10, Player2 calls $10
River: :9h: ($35, 2 players)
Hero ???
check/fold mert marginális, de SD képes lapunk van, vagy 3rd barrel, és fordítsuk blöffbe?
flop, turn vélemények?
A turn bet mögött milyen gondolatmenet volt?
Szerintem, ahogy játszottad jó a 3 barrel.
3 barrel jó itt.
Nem feltétlenül azért, mert itt folyton dobni fog, hanem mert később tágabb ranggel callol majd amikor elöl leszel.
kihagynám, nem callol flopon és turnön elég olyan lappal, amit eldob riveren.
turnon nem barelleznék, riveren pedig semmit nemfog dobni újabb betre amivel turnon callolt
Turnt checkelném. Szerintem nem verünk semmit, amivel a cbetet adta. A 4. szín se javít a helyzetünkön, valószínű dobta volna a turn emelésre, ha nem lenne nála káró. Így a riveren nem barreleznék.
Köszi a hsz-eket!
Riveren ellőttem egy 35$-os pot méretű 3rd barrelt, és dobta. Turn-ön azért 2nd barreleztem, mert valószínűbb volt az Ax nála, mint a flush. Miután turn-ön callolt, akkor riveren kötelező a 3rd barrel, mert anélkül a turn bet csak pénzégetés szerintem. Másrészt turn-ön hiába jött a Q, az semmin sem változtatott, nem lett SD képes a lapunk.
Köszi a hsz-eket!Ez a gondolatmenet rendben van, alapvetően én is erre jutottam. Mondjuk én a flopon már nem beteltem volna, mert ott kevés az FE. Adni fogja, ha A és K van nála, de akkor is ha van egy kárója. És ha nem jön káró, akkor véged van. Ha meg jön, akkor is elég stresszes a szitu, ahogy most is történt.
Riveren ellőttem egy 35$-os pot méretű 3rd barrelt, és dobta. Turn-ön azért 2nd barreleztem, mert valószínűbb volt az Ax nála, mint a flush. Miután turn-ön callolt, akkor riveren kötelező a 3rd barrel, mert anélkül a turn bet csak pénzégetés szerintem. Másrészt turn-ön hiába jött a Q, az semmin sem változtatott, nem lett SD képes a lapunk.