NL100 SH - QQ full river max value - 170bb deep
Ellenfél
Az én imidzsem: terrorizálom az asztalt főképp posflop (eléggé lapömlésem volt). Ez ellen az ellenfél ellen néhány hand-el korábban riveren push-oltam, és dobott. Csetben már osztott, hogy fish vagyok, kicsit tilten van valószínűleg.
Mi lenne itt a max value:
1. gay bet, 20-25$, indukálni (ez nem annyira jó szerintem, mert 9x lehet nála valószínűleg)
2. Normál value bet, mondjuk 75$
3. Push
$0.50/$1 No Limit Holdem
5 Players
Stacks:
UTG Player5 ($112.95)
CO Hero ($177.65)
BTN Player2 ($99)
SB Player3 ($108.40)
BB Player4 ($173.75)
Pre-Flop: ($1.50, 5 players) Hero is CO :qd: :qs:
1 fold, Hero raises to $4, Player2 calls $4, 1 fold, Player4 calls $3
Flop: :3h: :9s: :9c: ($12.50, 3 players)
Player4 checks, Hero bets $9.50, Player2 folds, Player4 calls $9.50
Turn: :qc: ($31.50, 2 players)
Player4 checks, Hero bets $29, Player4 calls $29
River: :8h: ($89.50, 2 players)
Player4 checks, Hero ???
1-es opció kizárva szerintem, eléggé check/callon van, kb csak fullal tolná vissza amivel meg úgyis ad nagyobb betet.
Talán a history miatt megpróbálnám bepusholni, hátha nem tud elengedni egy 9-est, mást nem nagyon tudok a kezébe adni, esetleg valami TT-JJ amivel mondjuk 75-öt sem adna meg, vagy valami furcsa JT amivel megjött a sora, de hiába a pározódott board már szerintem azt sem engedi el.
ui.: nem tudod vagy nem akarod úgy konvertálni hogy a nevek megmaradjanak? Szerintem többen is játszunk ongame 100nl-t lehet hozzá lehetne tenni saját readeket is :)
Szándékosan név nélkül teszem be a hand-eket mindig, mert ongame-en nagyon sok a magyar, és nem szeretnék sértődést abból, hogy valakit lefikáznak egy általam indított topic-ban. Mindenkinek lehet szar napja, vagy tilt-en van, és fish move-ot csinál (én is szoktam sokszor), ne legyen ebből probléma.
mindig ekkorát betelsz ilyen flopon és ilyen turnön (lap nélkül is)?
170bb-vel úgyse fognak lestackelődni 9-es vagy kisebb full nélkül history ide vagy oda
ezektől a tétméretektől viszont még egy 9-es is megijed
Szándékosan név nélkül teszem be a hand-eket mindig, mert ongame-en nagyon sok a magyar, és nem szeretnék sértődést abból, hogy valakit lefikáznak egy általam indított topic-ban. Mindenkinek lehet szar napja, vagy tilt-en van, és fish move-ot csinál (én is szoktam sokszor), ne legyen ebből probléma.
A flop bet méret kb standard 2/2-ad és 3/4-ed között variálok ellnféltől függően. A turn bet azért volt ilyen nagy, mert 170bb deep-en minél nagyobb river bet-nek szerettem volna megágyazni. Szerintem NL100-on a többségben nem tudatosul a turn call előtt, hogy milyen nagy is lesz a pot ezzel river-re.
Oks, ebben van valami, bár nem hiszem hogy nagy fikázások mennének ebből, engem meg mondjuk nem is zavarna ha leszólnának, legalább azt hiszik fisss vagyok :D
Én pot körül betelnék, 9-essel még vissza is tolhatja.
Általában ha 3 utcát tök egyformán játszol meg, akkor sokkal inkább tesznek blöffre, mint ha elkezdenél lassítani vagy gyorsítani a riveren.
Szóval a 80 körüli vbetre szavazok.