Nl100 sh river hero call? 2th pair vs trükkös reg
Players(max 6):
david91 (EUR 203.11 in seat 1)
LOLZROYCE (EUR 117.45 in seat 2)
darklol66 (EUR 100.00 in seat 3)
Marubozu (EUR 113.11 in seat 4)
Moweke (EUR 128.56 in seat 5)
H2o0oo (EUR 104.95 in seat 6)
Dealer: darklol66
Small Blind: Marubozu (0.50)
Big Blind: Moweke (1.00)
darklol66 was dealt: 7h - Ah
H2o0oo Fold
david91 Fold
LOLZROYCE Fold
darklol66 Raise (3.00)
Marubozu Fold
Moweke Call (2.00)
Flop 4d - 9c - 9s
Moweke Check
darklol66 Bet (4.00)
Moweke Raise (12.00)
darklol66 Raise (29.00)
Moweke Call (21.00)
Turn 4d - 9c - 9s - Qs
Moweke Check
darklol66 Check
River 4d - 9c - 9s - Qs - 7s
Moweke Bet (55.00)
darklol66 ?
ellenfelünk itt egy 23/15 ös gondolkodó nagyon agro jó regular, szereti a busted drawkat blöffölni és engem az ő szemszögéből talán weak tightnak is lát, a mai nap nem bírtam elengedni river nagy betjére tptk-t , és ő gutshotot mutatott
floppon egyszerűen nem hittem el hogy a rangeből bármi eltalálja és gondoltam overpairt reprezentálok ( lehet kicsi a reraise) , 9 es biztos nincs nála , ha meg visszatolja dobó
turnnél feladtam a potot, a Q szerintem semleges kártya, a checkemmel vagy egy weaktight aa/kk-t játszok vagy inkább ilyen 88-jj lapokra vagyok tehető talán
kapok egy iszonyat magas river betet, hero call vagy sem?
ha igen miért, ha nem miért nem?
annyi még hogy én 19/16/3.5 öt játszok
az a baj, hogy a flopon drawja egyaltalan nem lehetett es az viszont valamit azert biztosan jelent, hogy ott megadta a 3 betedet, kulonosen ha weak-tightnak lathat.
neha lehet nala ennek ellenere air, vagy 7-es nel kisebb pp, amit a riveren bloffbe fordit, de igazabol eleg keves lapot versz, ezert szinte biztos vagyok benne, hogy hosszutavon ez a call - EV. mondom ezt ugy, hogy alapvetoen river CS vagyok :)
ettol fuggetlenul a konkret esetben valamiert az az erzesem, hogy calloltal es nyertel.
, 9 es biztos nincs nála , ha meg visszatolja dobó
A flop játék szerintem rendben van, de miután adta a reraisét én kb fel is adnám a kezem, az 1 dolog hogy kevésszer lesz nála 9-es és én se hinném el, de kb az 55,66 az a range amit versz. én dobnám a turnön, hosszutávon -EV -s a call itt szerintem, de ha a megérzésed mást diktál akkor callozható. sokszor csinálok én is olyan muvokat amiket tuti másképp csinálnának azok akik nem az asztalnál ülnek.
Nagyon jó ez a parti, tetszik. A flop betje alapján ilyen száraz boardon leginkább 55-88, TT-JJ pocket párra teszem, esetleg lehet nála 9-es, de szerintem azt nagyon ritkán játssza meg így.
A flop reraise ezek alapján szerintem legitim, mindenesetre a mérete eléggé kevés, mert nem dobatsz vele feltétlenül, itt tehát nagyobbat emelnék, és ha azt megadja, akkor ennyi volt a parti.
A turn-nél passzolnék annak ellenére, hogy lejött a dáma, a riveren pedig dobnék, mert nem hiszem, hogy Vbetelne egy 55-66 típusú lapot, miután a floppon reraise-elted, vagyis szerintem itt jobb nálad és ténylegesen value-ért emelt. Nálam a river fold.
Mit szóltok a következő megjátszáshoz?
Flop call---> ez 8$
Turnön valószínűleg feladja a blöfföt+55-88-at
1) ha turn check akkor több infóval a hátunk mögött egy 22$-os bettel lezárjuk a partit és dobatjuk azt ami flopon 35-40$ körül dobna
2)ha turn bet akkor természetesen fold.
Szerintem ez egy olcsóbb alternatíva mint a flop 3bet és ráadásul több infónk lesz.
pindrokk: egy weak tight vagy egy másmilyen tipusu játékos ellen nagyon jó ez a line amit irtál, tetszik, viszont az a gond ebben a szituban hogy ha becalloljuk a floppot egyértelműen rangere tesz minket és onnantól turn/river betet kapjuk az arcunkba 100%
pindrokk: egy weak tight vagy egy másmilyen tipusu játékos ellen nagyon jó ez a line amit irtál, tetszik, viszont az a gond ebben a szituban hogy ha becalloljuk a floppot egyértelműen rangere tesz minket és onnantól turn/river betet kapjuk az arcunkba 100%
az a baj, hogy a flopon drawja egyaltalan nem lehetett es az viszont valamit azert biztosan jelent, hogy ott megadta a 3 betedet, kulonosen ha weak-tightnak lathat.
neha lehet nala ennek ellenere air, vagy 7-es nel kisebb pp, amit a riveren bloffbe fordit, de igazabol eleg keves lapot versz, ezert szinte biztos vagyok benne, hogy hosszutavon ez a call - EV. mondom ezt ugy, hogy alapvetoen river CS vagyok :)
ettol fuggetlenul a konkret esetben valamiert az az erzesem, hogy calloltal es nyertel.
köszönöm a kommenteket
végül becalloltam 66 ot mtuatott, de akkor a jövőben ezeket igyekszem mellőzni