Nl100 sh river overbet trips?
darklol66 was dealt: 8h - 9c
polichas Fold
-judas- Call (1.00)
Celtarra Call (1.00)
mksmkskyky Fold
darklol66 Check
Flop 8c - 6h - 5c
darklol66 Bet (2.00)
-judas- Fold
Celtarra Raise (10.00)
darklol66 Call (8.00)
Turn 8c - 6h - 5c - 8s
darklol66 Check
Celtarra Check
River 8c - 6h - 5c - 8s - Th
darklol66 Bet (15.00)
Celtarra Raise (90.00)
barátunk eléggé fishy de viszonylag ismeretlen még, egyszer már ezt a bazi nagy river overbetet eljátszotta velem akkor elengedtem a top páromat most mi a szitu?
Ez sztem easy fold. 7-es lehet nála, meg full is. Az overbet ritkán blöff, inkább abban bízik, hogy esetleg neked 7-esed van és kifizeted a fullját.
nem értem ezt a 7 es dolgot, 7 essel nincs lenn a sor , sora max ,47,79 el lehet de azzal nem így játszott volna sztem turnon
én is benéztem, de tényleg nincs 7-essel sor :D ennek ellenére is sima dobás sztem.
Valóban benéztem, sry. Azért még mindig dobnám, hasonló indokkal. Overbet ritkán blöff, annál inkább nut.
köszi szépen a véleményt, én nem bírtam elengedni az előzmények miatt és mutatott egy 86 ot én meg muckoltam :(
nagyon nit a flopon dobni? vagy FD-ra/bloffre tetted? ha igen, akkor miért nem 3bet? ha meg nem, miért nem fold? én ilyen helyzetekben sosem callolok. szerintem ez pont egy rr/fold szitu.
nagyon nit a flopon dobni? vagy FD-ra/bloffre tetted? ha igen, akkor miért nem 3bet? ha meg nem, miért nem fold? én ilyen helyzetekben sosem callolok. szerintem ez pont egy rr/fold szitu.
igen, én is efelé hajlok utólag hogy fold flop mivel nem verünk sokmindent
az a baj hogy barátunk atc volt.. és nem igazán tudtam belőni a rangét
Valóban, most veszem észre, hogy itt vhogy elsikkadt a flop játék kommentálása, ami sztem hibás volt. Dobni kellett volna a flop visszaemelésére, hisz, ha még javulsz is, elég feltűnő lesz az a sor, tehát implied odds zéró. Ha még gyengébb is, lejavulhat sorra, valamint a turnön és a riveren többnyire nem adhatod további agresszióra úgyse.