NL100 sh szett, turn reraise
$0.5/$1 No Limit Holdem
5 players
Converted at weaktight | fold when you know you're beat
Stacks:
UTG Pokerboran ($127.71) 20/10/ 3400hand
CO Hero ($99.50)
BTN LillSnuffsan ($108.08) 12/9/ 1900hand
SB _bulletz_ ($103.62)
BB Loids ($114.18)
Pre-flop: ($1.50, 5 players) Hero is CO :2h: :2s:
Pokerboran raises to $4, Hero calls $4, LillSnuffsan calls $4, 2 folds
Flop: :2d: :5h: :Ts: ($13.50, 3 players)
Pokerboran checks, Hero checks, LillSnuffsan checks
Turn: :6d: ($13.50, 3 players)
Pokerboran checks, Hero bets $10, LillSnuffsan raises to $31, Pokerboran calls $31, Hero ???
Flopot lehet meg kelett volna hívni, de mivel elég sokszor hivogatnak poziciobol így inkább a c/r -t válaszottam. Turnön gondoltam simán elviszem a potot amikor egy igen fexes játékostol kaptam 1 reraisét és ami leginkább megzavart hogy az eddig checkelgető pre flop agreszor ezt callozta.
Nem néz ki túl jól a helyzet, pláne az a call.
Ha csak a raise lenne, akkor insta visszatolnám neki.
Egy postflop aggr. érték jól jönne, meg egy fold to turnbet. Mennyire csinál ilyen coldcallokat és ez nála slowplay? vagy csak CS az arc?
Ezek jutnának eszembe nagyjából.
Ezt el tudnám ereszteni. Főleg a weak miatt. Még azt is elhiszem tőle, hogy a floppolt settjét ip elpasszolja, mert nem akarja, hogy dobjátok. TP-jét szerintem biztosan védené, de egy TP típusú lapot nem is tudok kinézni belőlle. Mennyi a coldcalja? Nem szeretek setteket dobálni, de szerintem ez itt mehet a levesbe!
sztem is top szettet floppolt az eredeti agresszor.
55 66 TT is elképzelhető, nehéz de jó dobás szerintem.
mi lett a vége?
Így utólag átgondolva a hang teljesen egyértelmű számomra is, csak 8 asztal melett 10 sec alatt sok minden átmegy az emberen. ha az eredeti agreszor nem callolt volna akkor allin mentem volna, így viszont a dobás melett döntöttem, a call miatt akkora erőt észleltem hogy nagyobb szettre raktam. és akkor a hand vége:
River: :8h: ($85.50, 2 players)
Pokerboran checks, LillSnuffsan checks
Final Pot: $85.50
Pokerboran shows: :5d: :5c:
LillSnuffsan shows: :Ad: :Jd:
Pokerboran wins $82.50 ( won +$47.50 )
Hero lost -$14
LillSnuffsan lost -$35
river checket én se értem, viszont a mutatás után örültem hogy milyen jo volt a dobás.
river checket én se értem, viszont a mutatás után örültem hogy milyen jo volt a dobás.