NL100 sh top szett, turn allin
$0.5/$1 No Limit Holdem
6 players
Converted at weaktight | fold when you know you're beat
Stacks:
UTG bullion21 ($265.76)
UTG+1 Unicorn75 ($102.18)
CO Hero ($159.30)
BTN LaggedAgain ($103.98)
SB newkey ($147.19) 26/9/turn agg 1.0
BB WhiteHeatSYD ($101.00)
Pre-flop: ($1.50, 6 players) Hero is CO :9s: :9h:
2 folds, Hero raises to $4, LaggedAgain calls $4, newkey calls $3.50, 1 fold
Flop: :6c: :9d: :7c: ($13, 3 players)
newkey checks, Hero bets $13, LaggedAgain folds, newkey calls $13
Turn: :5s: ($39, 2 players)
newkey bets $129.69, Hero ???
Mivel csinálhatja ezt, illetve mi a célja ezzel az allinel, hiszen a pot még csak 39, a fő probléma itt szerintem az hogy mind2 -en deepek vagyunk.
elengedhető, de hacsak 1 kicsit is tilten vagyok, snapcall-muckolom:)
eldobnam, mivel nem tul aggro az ellen, bar nem irtad mekkora a mintad rola. varnam egy pro velemenyet
nálam ez call bár lehet hogy ez hiba tekintve hogy allg van pénzünk a potban, nem látom miért akarna egy 8 ast így megjátszani...
bár van benne logika mert hogy betout/chr lineal elárulja a 8 asát viszont félnie kell a flushtöl/párosodástól szóval mindenképp most kell valuet kihozni , ha ezt nézzük jó a line amit játszott, hm ezt lehet majd én is kipróbálom
Szerintem elengedhető, én azt gondolom, hogy megvan a sora, de fél a sok draw-tól, és túlságosan félti a pénzét ahhoz, hogy megnézze a river kártyát.
bár van benne logika mert hogy betout/chr lineal elárulja a 8 asát viszont félnie kell a flushtöl/párosodástól szóval mindenképp most kell valuet kihozni , ha ezt nézzük jó a line amit játszott, hm ezt lehet majd én is kipróbálom
1-es turn agg. mellett nem hiszem, hogy ez blöff. Az ilyen emberkék nagy százalékban nuttal csinálják ezt. Még egy szuperfish ellen is tudnék dobni, ha ilyen az aggressziója.
köszönöm a hozzászólásokat, végül lejárt az időm és eldobtam, egyszerűen ezt nem lehetett megadni.