NL100 SH TPTK turn ch/r-t kap preflop emelőtől
Sziasztok
A lenti handdel kapcsolatba lenne 1-2 kérdésem;
$0.50/$1 No Limit Holdem
OnGame
5 Players
Hand Conversion Powered by weaktight | fold when you know you're beat
Stacks:
UTG ($123.96)
HERO (CO) ($177.13)
BTN ($122.59)
SB ($100.56)
BB ($96.51)
Pre-Flop: ($1.50, 5 players) HERO is CO :qh: :ad:
UTG raises to $3, HERO calls $3, 3 folds
Flop: :9s: :5h: :qs: ($7.50, 2 players)
UTG bets $5, HERO calls $5
Turn: :2h: ($17.50, 2 players)
UTG checks, HERO bets $10, UTG raises to $35, $25 to HERO ($159.13)?
Ellenfélről 40k hand van; 18/13-t játszik 65 flop 37 turn cbet aggf. 25%(turn 23%/1.9) turn ch/raise 7%. Ugye elég passzív az ellenfél a dobás nem tünik rossz megoldásnak, de egy ilyen draw heavy boardon set esetleg overpár szerű lapokkal játszana-e turn ch/raise line-t vagy milyen range-el csinálhatja ezt?(a turn bet size nem tudom miért lett alulméretezve egy kicsit)
Szerintem ilyen nagy minta alapján ennyire tight játékos nem fog elégszer fd-t mutatni itt, úgyhogy inkább eldobnám, viszont akkor a turn bet nem jó, mert sosem fog oop cc-t játszani drawwal, ezért a turnt checkbackelném.
Köszi a választ.
A sok lehetséges draw miatt beteltem elsősorban, meg ilyen boardon alapból nem is gondoltam arra, hogy egy jobb kész kézzel ch/raiselni akarna. És turn ch után a legtöbb riveren , ha hív call, ha checkel bet/fold?
Köszi a választ.
A sok lehetséges draw miatt beteltem elsősorban, meg ilyen boardon alapból nem is gondoltam arra, hogy egy jobb kész kézzel ch/raiselni akarna. És turn ch után a legtöbb riveren , ha hív call, ha checkel bet/fold?
Csak nem "tcmgaby" az ellenfél? :) Neki vannak kb ilyen statjai.
Amúgy én simán betelném a turnt, mivel ahogy mondjátok, húzóval nem fog visszaemelni, mert ahhoz passzív. Tehát ha erősebb akkor nem mindegy hogy most bukunk egy betet vagy riveren callolunk? Blöffölni nem nagyon fog úgysem.
Így pedig van rá esély hogy gyengébb Q-ból (KQ, QJ), szedjük ki értéket kis szerencsével akár két utcán is.
Szerintem turn b/f, river b/f.
Még egy ok a bet mellett, hogy mostanában nagyon sokszor floatoltatnak ongamen top pár szerű handekkel... Persze lehet csak engem :)
Csak nem "tcmgaby" az ellenfél? :) Neki vannak kb ilyen statjai.
Igaz is. Pont az egyik nap néztem Poker-edge-n hogy majdnem 5Ks UP-ban van :)
Lehet fejlődik :D bár még így is kb -13K környékén tanyázik....