Póker Fórum Archívum > Small Stakes No-limit Hold’em > Nl100 sh trip qeens flop játék?

darklol
2008. dec. 19. 3:06

Nl100 sh trip qeens flop játék?

Game # 1001943117 - Texas Hold'em No Limit EUR 0.50/1 - Table "Ibiza"

Players(max 6):
Karmenito (EUR 304.55 in seat 1)
rebayplz (EUR 55.90 in seat 2)
monoliitti (EUR 100.00 in seat 3)
darklol66 (EUR 100.03 in seat 4)
LombaGol (EUR 114.50 in seat 5)
**kutur** (EUR 21.40 in seat 6)

Dealer: **kutur**
Small Blind: Karmenito (0.50)
Big Blind: rebayplz (1.00)

darklol66 was dealt: Qd - Ah

monoliitti Fold
darklol66 Raise (4.00)
LombaGol Fold
**kutur** Fold
Karmenito Fold
rebayplz Call (3.00)

Flop Qc - Js - Qh

rebayplz Bet (3.75)
darklol66 Call (3.75)

Turn Qc - Js - Qh - 7s

rebayplz Bet (3.00)
darklol66 Raise (15.00)
rebayplz Call (12.00)

River Qc - Js - Qh - 7s - 8s

rebayplz Bet (1.00)
darklol66 Raise (15.00)
rebayplz Call (14.00)

barátunk eléggé agro fish de sokat dobál agresszióra, jól leszedték már az előző asztalokon

itt a flop játék a kérdőjel, azért calloltam a donkolását mert úgy gondoltam hogy ha reraiselem akkor eldobatok vele mindent és nem igazán láttam hogy scare card jöhet, még a k-val is ugyebár van dupla redrawnk ( T+A),

gondoltam hagyom blöffölni aztán a turnnél már nyilvánvaló volt hogy valuet kell kihozni mert ő maga nem fog adni sokat

want2push
Válasz darklol kommentjére
2008. dec. 19. 10:11

Flop, turn rendben, de a riveren nagyobbat emelnék vissza. Ellenfél előtt már kevesebb, mint potnyi pénz volt. Gondolom gyengének tűnt az ellenfél és féltél, hogy dobni fog, mondjuk, ha csak bubija van, de sztem a nagy lapokkal az ellenfél stackjéért kell menni! Sztem hosszú távon valuet hagytál benne.

Terrorka
Válasz want2push kommentjére
2008. dec. 19. 15:57

én is kb igy jáccotam volna meg, esetleg riveren nagyobb reraise.

darklol
Válasz Terrorka kommentjére
2008. dec. 19. 16:00

a vége az lett hogy mutatott egy T9 sort, szóval ez benne van? nem volt gázos a flop játék hogy nem fizetettem meg a drawját?

kanrich_
2008. dec. 19. 19:51

Az ilyen flop játék a floppon tipikusan draw szagú, persze ez most nagyon okosnak tűnhet, hogy darklol beírta, de egyébként is ezt írtam volna :) :)

Persze tudom, hogy a donk nem csupán draw-val csinálja ezt, hanem egy csomó gyenge lappal, és a reraise-zel az a baj, hogy egy csomó lapot dobatunk vele, ennek ellenére én ilyenkor vissza szoktam emelni, mégpedig azért, hogy amennyiben draw van nála, akkor fizessen érte rendesen. Nem tudom melyik +EV inkább (call/reraise), én (talán rosszul) rr-elni szoktam, hogy utána ne hibáztassam magam, amikor kifizetem a riverre érkező húzóját...

Mindenesetre szerintem semmiképpen nem egyértelmű a flop call.

kisrapi
Válasz kanrich_ kommentjére
2008. dec. 19. 20:21

Az ilyen flop játék a floppon tipikusan draw szagú, persze ez most nagyon okosnak tűnhet, hogy darklol beírta, de egyébként is ezt írtam volna :) :)

Persze tudom, hogy a donk nem csupán draw-val csinálja ezt, hanem egy csomó gyenge lappal, és a reraise-zel az a baj, hogy egy csomó lapot dobatunk vele, ennek ellenére én ilyenkor vissza szoktam emelni, mégpedig azért, hogy amennyiben draw van nála, akkor fizessen érte rendesen. Nem tudom melyik +EV inkább (call/reraise), én (talán rosszul) rr-elni szoktam, hogy utána ne hibáztassam magam, amikor kifizetem a riverre érkező húzóját...

Mindenesetre szerintem semmiképpen nem egyértelmű a flop call.

+1

Annyit tennék még hozzá, hogy én azért szoktam ilyenkor szinte minden esetben reraiselni, mert lap nélkül is mindig azt teszem az ilyen donkbetekre, nem baj, ha néha látják h jó lappal csinálom....

darklol
Válasz kisrapi kommentjére
2008. dec. 19. 23:20

hm örülök hogy megoszlanak a vélemények, jó őket olvasni!

Terrorka
2008. dec. 20. 9:47

én 1 aggro fisht nem szoktam reraiselni ilyen flopon ha jo lapom van, mivel szinte 100% hogy a turnt is meghívja, az hogy lejött a sora az 1 dolog, ettől függetlenül én ezt így jáccotam volna meg. hozzáteszem 1 fish simán adja végig draw -al.

Élő ügyfélszolgálat