Kisrapi: én mindenképpen betelném a rivert ,az ilyen arcok néha AT\A7 stb szerű handeket nem merik betelni poz.ból főleg ha "lejött minden", viszont dobni se tudják a vbetre. Szerintem kockázatós a ck\r mert ugye ahhoz,hogy jól jöjjünk ki a dologból 20$-t kell legalább kiszedni riveren az arcból szóval én nem hagynám a dolgot egy 1.3AF-es figurára. (az utcánként AF és agr.freq (főleg turn & river most ugye) érdekes és fontos lenne\lehetne)
Mondjuk kicsit elszámoltam a potot, de szerintem nem változtat sokat, 30 alatt betelnék, 26-28 inkább. Ennek van indukáló szerepe is, bármekkora weak a másik, ha mondjuk csak floatolt (ami azért nem ritka már ezen a limiten) akkor értelmezheti blockbetnek ezt és csakazértis el akarja vinni a potot.
Flush(draw) lehet még 7dXd is nála így, ami már megnöveli a flushök lehetőségét, de nem tudom ezzel 2beteli-e a rivert float után, kb attól függ mennyire hajlamos hero 2nd barrelezni.
"A" river bet/herofold-herocall között, vagy check-call pont a busted mókák miatt.
7d nehéz, bet/fold, huh?
Köszi srácok a részletes handelemzést!
Hát elég rossz megoldást választottam, allin mentem.
Játék közben nem néztem rá a total af-re. Tilt is volt bennem (pár pár napja folyamatos tilt van, érzem)
Nut sort mutatott én meg nem javultam.