NL100: Sor es a klasszikus 3dik szin
Full Tilt Poker, $0.50/$1 NL Hold'em Cash Game, 6 Players
LeggoPoker.com - Hand History Converter
CO: $75.50
BTN: $141.60
SB: $102
BB: $197.10
UTG: $102.15
Hero (MP): $108.10
Pre-Flop: A T dealt to Hero (MP)
UTG folds, Hero raises to $3.50, CO calls $3.50, 3 folds
Flop: ($8.50) J 7 K (2 Players)
Hero bets $5.70, CO calls $5.70
Turn: ($19.90) Q (2 Players)
Hero bets $14, CO calls $14
River: ($47.90) 4 (2 Players)
Hero??
Mi a river jatek? (Turn-bet mérete jó?)
Turn bet mérete kbra jo szerintem, én kb 16$ hivtam volna. ellenfelünket a játéka alapján flösh huzora tenném, és a riveren c/f -et vagy kisebb hívásra c/c -t alkalmaznék.
Full Tilt Poker, $0.50/$1 NL Hold'em Cash Game, 6 Players
LeggoPoker.com - Hand History Converter
CO: $75.50
BTN: $141.60
SB: $102
BB: $197.10
UTG: $102.15
Hero (MP): $108.10
Pre-Flop: A T dealt to Hero (MP)
UTG folds, Hero raises to $3.50, CO calls $3.50, 3 folds
Flop: ($8.50) J 7 K (2 Players)
Hero bets $5.70, CO calls $5.70
Turn: ($19.90) Q (2 Players)
Hero bets $14, CO calls $14
River: ($47.90) 4 (2 Players)
Hero??
Mi a river jatek? (Turn-bet mérete jó?)
Direkt nem ajkartam megadni az ellenfelrol információt, általánosságban érdekelne a dolog....
(Egyébként egy station volt PF, es egeszen turheto %-ban dobott a flopon, emiatt a cbet. Teljesen standardnak ereztem volna tole, h flush drawval elcallozzon a riverig. Viszont, mint irtam elobb, altalanossagban erdekelne a helyzet fokepp, nem pedig ez ellen a speciális ellenfél ellen.)
Bepróbálnék egy 25$ körüli nyitást, ha visszaveri (valszeg allin lesz tőle) akkor fold fájó szívvel :(
Ez a parti azóta sem hagy nyugodni kíváncsi lennék még néhány véleményre.
Ez a parti azóta sem hagy nyugodni kíváncsi lennék még néhány véleményre.
Nem rossz a turnön a nyitás, de ebben a szituban lehet nagyobbat hívnék én is. S én ezt el nem dobnám, simán lehet 2 párja, vagy akár sora neki is, vagy set, bár ezekben az esetekben illene neki visszaemelni. River bet 25, de lehet check/ call-t játszanék, de én ezt nem tudnám elengedni. Lehet, hogy nagy hibám, de ezt a nut sort én nem.
turnon dupla flössdraw esély van lent -> nagyobb emelés
riveren bet fél pot és rirjézre fold.
de ez így hogy ha van infód az ellenfélről (ahogy értelmezem van) egész más is lehet.
Turnön nagyobbat emeltem volna én is, majdnem pot méretűt is akár! A riveren semmiképpen nem nyitnék, és ha value betet tol, akkor eldobnám. Általában itt showdown értékű lapokkal tapasztalataim szerint nem blöffölik el az ellenfelek a szín, hanem inkább villámgyorsan mögénk-chekelnek. 25$ feletti hívásra én szinte biztosan dobnék.